Cireșu a obținut un punct la Tunari și privește încrezător meciul cu Rapid II

16 May. 2012, 10:22 Stiri
Cireșu a obținut un punct la Tunari** și privește încrezător meciul cu Rapid II

Marți după amiază au avut loc partidele etapei cu numărul 27 din cadrul ligii a treia la fotbal, rundă în care Conpet Cireu a jucat în deplasare pe terenul echipei CS Tunari. Meciul în sine a fost unul destul de echilibrat cu ocazii la ambele porți, dar în cele din urmă rezultatul a fost unul de egalitate: 1-1 (0-1).

Prima repriză a fost una dominată, oarecum, de formația brăileană, care a șutat pe lângă poartă din poziții favorabile în nu mai puțin de patru situații prin Dima (de două ori), Costache și, Stoian, în timp ce gazdele au abuzat de multe centrări în careul porții apărate de Tudor, dar fundașii brăileni și-au făcut datoria și au înlăturat pericolul cu siguranță. A venit însă minutul 25, și atunci Conpet Cireșu a reușit deschiderea scorului prin Cotigă, cel care a reluat din apropiere în plasă o minge venită din lovitura de colț executată de către Dima: 0-1!

Brăilenii puteau să-și mărească avantajul pe tabela de marcaj, în minutul 38, atunci când Crăciun a luat o acțiune pe cont propriu, a pătruns în careu, a șutat pe colțul scurt, însă, atent, portarul gazdelor a respins în corner! Și gazdele ar fi putut să marcheze în minutul 43, dar Mihnea a șutat puțin pe alături din poziție excelentă!

Primele 15 minute din repriza secundă au fost unele echilibrate, fără ocazii la vreuna din porți, dar, în minutul 70, șutul lui Oprea este respins cu dificultate de portarul gazdelor! Apoi CS Tunari a început să domine aproape sufocant, însă apărarea brăileană joacă fără greșeală. Cu excepția fazei din minutul 85, atunci când Ilie a comis involuntar un henț în propriul careu de 16 metri, iar Dumitru a marcat golul egalizator din penalty-ul care a fost corect acordat: 1-1 (min. 85).

După acest rezultat de egalitate Conpet Cireșu a rămas pe locul 13 cu 23 de puncte, cu cinci puncte mai mult decât ultimul loc retrogradabil ocupat de Comprest GIM București, echipă ce a câștigat cu 3-0 partida pe care trebuia s-o joace cu CS Eforie!

După jocul de la Tunari, antrenorul brăilenilor, Vasile Darie ne-a declarat: „Echipa a făcut în general un joc destul destul de bun, a avut o altă atitudine de a privi partida, iar rezultatul s-a văzut la final. Acest 1-1 este un scor echitabil după modul în care s-a jucat, dar dacă eram ceva mai atenți în finalul meciului puteam să ne întoarcem acasă cu toate cele trei puncte. Acum asta este! Important este acum să batem „satelitul” Rapidului etapa viitoare la Ianca, pentru a face baremul necesar, dar pentru acest lucru ne trebuie și un rezultat de egalitate. În ceea ce privește retrogradarea, eu spun că am scăpat de liga a IV-a, și matematic, dacă învingem în jocul de vineri!”- a spus tehnicianul de la Conpet Cireșu.

În partida de la Tunari, cei doi antrenori brăileni Vasile Darie și Ionel Ivan, au folosit următorii jucători (nefăcând nicio modificare!?): Tudor – Crăciun, Ilie, Preda, Cotigă – Percă, Olenic, Dima – Oprea, Stoian, Costache.

Articol scris de Valentin Constantinescu

16 May. 2012, 10:22 Stiri
Pe aceeași temă