Cermeiul are trei jucători ofertați din Liga 2. În ce condiții vor accepta să se despartă de ei și prima achiziție a iernii bifată

Marius ANGHEL 31 Dec. 2017, 09:50 Stiri

Dintre formațiile arădene angrenate în Ligii 2 și 3, Gloria Lunca Teuz Cermei e singura ce a avut o evoluție peste așteptări în prima parte a sezonului. Echipa lui Roland Nagy și Radu Anca se plasează în prima parte a clasamentului din Seria a 4-a, pe locul 6, și promite un retur și mai bun. Pentru asta, însă, „roș-albii” ar avea nevoie de continuitate la nivelul lotului, dar rămâne de văzut dacă va putea să-și păstreze jucătorii tentați de oferte mai bune.

Cei vizați sunt portarul Roberto Bodea și atacanții Darius Buia (foto mic) și Andrei Sulea care sunt curtați de divizionare secunde. ˝Cei trei jucători ne-au spus de ofertele primite, dar, la această oră, nu putem spune dacă ne vom despărți cu siguranță de vreunul dintre ei. Va fi o decizie luată numai de comun acord jucători și conducere și în funcție de ce vor decide vom ști de câți jucători mai avem nevoie. Discuții cu posibile achiziții am demarat deja˝, a spus Radu Anca, antrenorul echipei din ˝Țara sămădăilor˝.

Există totuși o primă noutate în lotul Cemeiului, este vorba despre Adrian Vasile. Mijlocașul ofensiv de 18 ani a fost împrumutat de UTA la Lipova în turul campionatului, dar a schimbat taberele după despărțirea de ˝șoimi˝ și la insistențele lui Anca.

Cermeiul se va reuni la mijlocul lunii ianuarie și are programat un cantonament la Moneasa între 27 ianuarie și 3 februarie. Dintre adversarii din amicale se numără: UTA, Lipova, Crișul și Sântana.

Text și foto: Sport Arad

Marius ANGHEL 31 Dec. 2017, 09:50 Stiri
Pe aceeași temă