Căpitanul din Valea Jiului! Lucian Iordache, la a treia reușită în ultimele două etape pentru liderul Seriei a 4-a. „Ne iese jocul. Sper să ajungem la Liga a 2-a”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 30 Oct. 2017, 11:50 Stiri
Căpitanul din Valea Jiului!** Lucian Iordache, la a treia reușită în ultimele două etape pentru liderul Seriei a 4-a.

ACS Șirineasa a câștigat, sâmbătă, derby-ul de pe teren propriu, la Petroșani, cu CSM Școlar Reșița, scor 2-1, în cadrul etapei a 10-a a Ligii 3 și echipa din Valea Jiului s-a desprins în fruntea clasamentului Seriei a 4-a.

Neînvinsă în 10 etape, în care a pierdut doar două puncte, echipa condusă în primele opt etape de Gabi Mangalagiu și preluată de Dan Vasilică pare să nu aibă adversar în serie.

Unul dintre jucătorii de bază ai echipei din Valea Jiului este mijlocașul central Lucian Iordache (28 ani), care a revenit la forma arătată în trecut la Damila și CSM Râmnicu Vâlcea. Căpitanul echipei ACS Șirineasa, Lucian Iordache, este originar din Râmnicu Vâlcea, iar în sezonul trecut evolua la județ, pentru Posada Perișani!

Iordache a fost unul din juctorii determinanți în acest start de sezon pentru ACS Șirineasa, pentru care a reușit să marcheze de trei ori în ultimele două jocuri.

„E bine că toate lucrurile sunt bune, se știe că victoriile aduc victorii. Am început să ne cunoaștem bine, ne iese jocul altfel, sperăm să ajungem la Liga a II-a. Avem un avans bun, dar nu poți să zici că ai promovat decât atunci când ești matematic în eșalonul secund. Sunt fericit că am  marcat și etapa trecută, și acum în jocul cu Reșița, îmi ajut echipa, iar conducerea a avut încredere în mine să îmi dea banderola de căpitan”, a declarat Lucian Iordache.

Căpitanul echipei din Valea Jiului nu se gândea la un parcurs perfect în Liga a 3-a, atunci când echipa s-a adunat la finele lunii iulie, la Dăești. „Nu ne gândeam în vară că vom merge așa de bine în campionat, ne-am strâns în grabă, dar, ușor-ușor, s-a pus totul la punct. Au venit apoi și Costea și Mincă, doi jucători cu mare experiență, care ne ajută mult atât pe teren, cât și în vestiar. Se simte și faptul că suntem mulți vâlceni la Petroșani, ne simțim altfel și pe teren, iar atmosfera la echipă este foarte bună. Suntem neînvinși în campionat și sperăm să rămânem așa până la final”, a mai spus Lucian Iordache.

Un alt vâlcean, jucătorul de bandă dreapta Octavian Vasile crede că echipa trebuie să mențină ritmul excelent din primele 10 etape. „Avem un avans bun, suntem neînvinși, am făcut doar un egal, dar trebuie să rămânem conectați până la finalul sezonului. Cred că CS U II Craiova rămâne acum principala noastră contracandidată, sperăm însă să fie bine pentru noi. Suntem mulți vâlceni la echipă, avem un grup bun, este o atmosferă foate frumoasă, ne înțelegem bine între noi și asta se cunoaște și pe teren, unde suntem uniți”, crede și Octavian Vasile.

La Șirineasa evoluează  nu mai puțin de șase jucători vâlceni: Florin Costea, Octavian Vasile, Lucian Iordache, Ovidiu Popescu, Raul Horumbă și Bogdan Lăzărescu.

În clasamentul Seriei a 4-a, Șirineasa este lider autoritar, având 28 de puncte din 10 jocuri, fiind urmată de CS U II Craiova (20 puncte-10 jocuri) și National Sebiș (17 puncte-9 jocuri).

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 30 Oct. 2017, 11:50 Stiri
Pe aceeași temă