Campioana s-a făcut de râs! Echipa secundă a CFR-ului a pierdut la „masa verde” meciul cu Turda. Ce s-a întâmplat

Marius ANGHEL 17 May. 2019, 21:09 Stiri
Campioana s-a făcut de râs!** Echipa secundă a CFR-ului a pierdut la

Campioana României, CFR Cluj, s-a făcut de râs astăzi, prin echipa ei secundă din Liga 3. CFR Cluj 2 a avut meci pe teren propriu, pe arena CMC din Cluj-Napoca, cu Sticla Arieșul Turda, în cadrul etapei a 29-a, penultima a sezonului, însă jocul nu s-a mai disputat. Fiindcă medicul n-a mai ajuns la partidă, arbitrul Claudiu Gaitin (Timișoara) a fluierat finalul după 15 minute de așteaptat, astfel că turdenii vor câștiga la „masa verde”, cu 3-0.

Echipa a doua a campioanei României va pierde cu 3-0 partida de pe teren propriu din cauza lipsei medicului. Runda trecută, în aceeași seria a 5-a a Ligii 3, un alt satelit al unui club din Liga 1 a cedat la „masa verde”. Gaz Metan Mediaș 2 s-a prezentat la Râșnov cu doar șapte jucători, iar meciul a fost întrerupt în minutul 5, după ce unul dintre aceștia a acuzat o accidentare și n-a mai putut continua partida. Arbitrul a fluierat finalul, fiindcă regulamentul spune că una dintre echipe nu poate juca în mai puțin de șapte jucători.

În cazul celor de la CFR Cluj 2, problema a fost lipsa medicului. Ambulanța venită cu întârziere la meci avea doi asistenți, nu și medicul delegat. S-a așteptat 15 minute, conform regulamentului, iar centralul a fluierat a pus capăt partidei.

Fiindcă tot au venit la stadion, cele două echipe au au jucat un amical, format din două reprize a câte 30 de minute.

Cu o etapă înainte de finalul sezonului, CFR Cluj 2 se află pe locul 8 în Seria a 5-a a Ligii 3, cu 46 de puncte. Cu victoria la „masa verde” de astăzi, Sticla Arieșul Turda a acumulat 49 de puncte și a urcat pe locul 5. Din această serie, cel mai probabil va promova AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, posibil chiar mâine, când joacă în deplasare la Unirea Tășnad.

Săptămâna trecută, Federația Română de Fotbal a decis trei victorii la „masa verde” împotriva a tot atâtea echipe din acest campionat, fiindcă au folosit jucător în stare de suspendare, una dintre ele, ACS Fotbal Comuna Recea (Seria 5), chiar având pretenții la promovare.

Marius ANGHEL 17 May. 2019, 21:09 Stiri
Pe aceeași temă