Campioană la Comisii, promovată în Liga 3 la „masa verde”. Atletico Vaslui profită de problemele financiare de la SC II Bacău și își vede visul împlinit

Marius ANGHEL 18 Jun. 2015, 14:20 Stiri
  • Campioana Ligii a IV-a Bacău și totodată reprezentanta județului la barajul de promovare în Liga 3, Sport Club II Bacău, nu se va prezenta în dubla manșă cu Atletico Vaslui, deținătoare titlului în primul eșalon din Vaslui. Constatăm astfel al treilea abandon înainte de meciurile tur care va avea loc sâmbătă, de la ora 17:30, după campioana Ligii a IV-a București, FC Chitila, și cea a Ligii a IV-a Cluj, Potaissa Turda. Știm astfel primele trei echipe din cele 42 de campioane care au promovat în Liga 3: CSM Olțenița, Luceafărul Oradea și Atletico Vaslui.

 

Site-ul Federației Române de Fotbal a reușit să actualizeze programul tur al meciurilor de baraj pentru promovarea în Liga 3 și printre cele 21 de partide trei dintre ele sunt bifate cu roșu, adică nu vor mai avea loc. Pe lângă FC Chitila (B) – CSM Oltenița (CL) și Potaissa Turda (CJ) – Luceafărul Oradea (BH), jocul dintre Sport Club II Bacău (BC) și Atletico Vaslui (VS) nu a fost nici el programat.

„Satelitul” clubului cu același nume din Liga 2 nu a avut bani să plătească pentru a organiza meciul, la fel ca Potaissa Turda, astfel că nu a fost programat la jocurile de baraj și le va pierde prin forfait. Atletico Vaslui, campioana Ligii a IV-a Vaslui, va profita de această situație și, după ce a devenit reprezentanta județului din care face parte la Comisii, acum o să promoveze tot la „masa verde”.


SC II Bacău, fostul Mesagerul, a câștigat Liga a IV-a pentru al doilea an consecutiv, însă, din nou, nu vrea să promoveze în Liga 3, din cauza fondurilor lipsă

Sport Club II Bacău refuză astfel promovarea în Liga 3 pentru al doilea an consecutiv. Sezonul trecut, echipa care inițial a purtat denumirea de Mesagerul Bacău și a devenit „satelitul” celei prezente acum în Liga 2 (însă fără a avea și aceiași conducători) a câștigat cu scorul de 9-3 barajul cu Voința Ion Creangă (campioană anul trecut în Liga a IV-a Neamț) însă nu s-a înscris în Liga 3 din lipsa fondurilor.


Atletico Vaslui va promova în Liga 3 fără să mai joace la baraj

Nu joacă sâmbătă la baraj, însă o fac în finala Cupei

În altă ordine de idei, SC II Bacău ar putea disputa sâmbătă, 20 iunie, atunci când ar fi trebuit să joace meciul tur de baraj, finala Cupei României, faza județeană. Programat inițial pentru miercuri, 17 iunie, meciul cu AS Filipești (ocupanta locului 7 în Liga a IV-a Bacău) a fost amânat din cauza condițiilor meteo ce au făcut impracticabil terenul stadionului Letea. Cum la barajul pentru promovarea în Liga 3 nu s-au înscris, AJF-ul vrea să programeze finala Cupei sâmbătă, de la ora 11:00, pe „Lucrețiu Avram”, informează Deșteptarea.


 

CITEȘTE și: Știm prima campioană județeană promovată în Liga 3. Deținătoarea titlului în București a spus pas barajului

Campioana din Vaslui a fost decisă la „masa verde”. Atletico Vaslui luptă pentru un loc în Liga 3. „Fotbalul se joacă pe teren, nu la comisii”

Reprezentanta județului Cluj nu are bani pentru barajul de promovare în Liga 3. Luceafărul Oradea câștigă prin forfait

VEZI cele 42 de campioane județene și programul meciurilor de baraj pentru promovarea în Liga 3

Foto: Facebook Sport Club Doi Bacău

Marius ANGHEL 18 Jun. 2015, 14:20 Stiri
Pe aceeași temă