Callatis 2012 Mangalia trage obloanele!

Marius ANGHEL 01 Aug. 2013, 14:23 Stiri
Callatis 2012 Mangalia** trage obloanele!

Nou-promovata în Liga a III-a de fotbal ACS Callatis 2012 Mangalia nu se va înscrie în campionat, întrucât nu a obținut sprijinul Primăriei Mangalia. La un moment dat, exista chiar varianta ca echipa să-și fixeze ca obiectiv promovarea imediată în Liga a II-a, însă lipsa banilor a dus la acest deznodământ nefericit.

La ora aceasta, antrenamentele s-au oprit, iar jucătorii, cărora oricum le expiraseră contractele la 30 iunie, își caută alte echipe. „Nu s-a ajuns la o înțelegere cu Primăria Mangalia, astfel că nu știu dacă vom mai avea susținerea ei. Chiar dacă asociația sportivă va rămâne, nu cred că echipa de fotbal va mai continua, în condițiile în care, în afară de Primărie și de Consiliul Local, nu văd cine altcineva ar putea ține echipa, fie și cu obiectiv minimal la Liga a III-a.

Păcat, aveam lot bun, cu câteva întăriri și cu bani puteam ataca promovarea”, a declarat Alexandru Luchici, vicepreședintele executiv al ACS Callatis 2012 Mangalia, echipă care a preluat ștafeta fotbalului la Mangalia de la vechea Callatis, care nu a fost înscrisă nici ea în campionat, în Liga a II-a, anul trecut, tot din cauza lipsei fondurilor.

Nou înființata ACS Callatis 2012 a pornit de jos, din Liga a IV-a (în urma unei colaborări cu Viitorul Pecineaga), a câștigat la pas campionatul și barajul pentru Liga a III-a, dar când să joace în eșalonul trei, cu posibilitate de accedere imediată la Liga a II-a, firul s-a rupt. Adio, visul frumos s-a terminat!

Sursa: Ziua de Constanța

Marius ANGHEL 01 Aug. 2013, 14:23 Stiri
Pe aceeași temă