Butoi menține suspansul în C1

21 May. 2012, 14:41 Stiri
Butoi** menține suspansul în C1

„Oțelarul” George Butoi a marcat golul prin care „satelitul” fostei campioane a încurcat liderul Rapid CFR Suceava, scor 2-2. Prin acest rezultat, sărbătoarea promovării, pentru suceveni, se amână, distanța fațăd e locul secund, ASC Bacău, fiind de două puncte, cu tot atâtea runde înainte de finalul sezonului.

Golul marcat de juniorul Oțelului a „ținut în viață” speranțele ASC-ului, Butoi dedicând reușita celui care l-a adus de la Farul, la Oțelul, Adrian Teodorescu.

Într-o formulă cu mai mulâi jucători de la prima echipă, precum Punosevac, Sălăgeanu, Enescu sau Buș, Oțelul 2 a revenit de fiecare dată pe tabelă, după ce Semeghin a marcat pentru suceveni, egalând Chebac, apoi, după reușita lui Marinkovic, Butoi a consfințit scorul final 2-2, rezultat bun pentru trupa lui Damian Băncilă.

George Butoi speră să facă, foarte curând, pasul spre prima echipă, unde a debutat, anul trecut, în meciul din Cupa României, 3-1 cu Oltchim.

„După trei ani, de juniorat, la Farul, venirea la Galați a fost un pas înainte pentru mine, condițiile oferite de clubul din Galați fiind excelente. Îmi doresc, în primul rând, să fiu ferit de accidentări, pentru că am avut o astfel de problemă, care m-a scos din circuit luni bune, și sunt sigur că pot face pasul spre Liga I” – spune Butoi, care, sezonul trecut a fost golgeterul echipei Oțelul 2, cu 10 goluri marcate

Articol scris de Marian DIMA

21 May. 2012, 14:41 Stiri
Pe aceeași temă