Gugulanii au rezistat o oră fără gol în Zăvoi. CSM a defilat apoi pe teren, profitând de gafele portarului Birăescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 14 Nov. 2015, 17:13 Campionat
Gugulanii au rezistat o oră fără gol în Zăvoi.** CSM a defilat apoi pe teren, profitând de gafele portarului Birăescu

Venită după două eșecuri consecutive, CSM Râmnicu Vâlcea s-a redresat în jocul de sâmbătă, din prima etapă a returului, cu FC Caransebeș, câștigat cu 3-0 pe teren propriu. CSM a reușit cel mai concludent succes din acest sezon și a urcat pe locul 4 în Seria a II-a.

În prima repriză a fost de notat doar ocazia lui Staicu din minutul 4, când reluarea sa a trecut puțin pe lângă poarta oaspeților. După pauză, însă, golurile au curs în poarta Caransebeșului, și cu contribuția portarului oaspeților, Birăescu.

CSM a deschis scorul în minutul 55, când juniorul Georgescu a centrat bine de pe stânga și Staicu, deși talonat de doi adversari, a deviat cu capul, imparabil, în plasa laterală. Peste numai un minut, portarul vâlcean Dragoș Geantă a scos o minge foarte grea la ocazia lui Costin Stoica. În minutul 66, Vâlcea s-a desprins după o lovitură liberă executată de Neagoe, Cucui s-a înălțat și a reluat parabil cu capul, mingea a lovit pământul și portarul Birăescu a scăpat-o în poartă.

În prelungiri, portarul oaspeților, Birăescu a mai făcut o gafă, după ce a ieșit la marginea careului, unde a fost deposedat de Voinea și atacantul vâlcean a înscris cu emoții în poarta goală pentru 3-0. Voinea a afișat un maiou pe care se afla chipul unui bebeluș, dedicând astfel golul fetiței sale. Până la final, Vasile a mai avut o șansă bună de a marca, dar a tras peste.

CSM RÂMNICU VÂLCEA    3
FC CARANSEBEȘ        0

M. Staicu ’55, Cucui ’66, Aug. Voinea ’90+2

D. Geantă – Oct. Vasile, I. Stoica (cpt.), Cucui, Tomozei – A. Neagoe, Piscanu – Firțulescu (Samson ’68), Bg. Geantă (Aug. Voinea ’75), R. Georgescu – M. Staicu (Dumitrașcu ’84)
Rezerve neutilizate: Fildan – Ludușan, Cl. Ștefan, L. Iordache
Antrenor: Alexandru Pelici

Birăescu – Stelitano, Răducu, Telecican, Bogdanovici – Suru (cpt.)(Săulescu ’68), Fenes – Livan (Roșoagă ’78), C.Stoica, A. Roman (Lupu ’62) – Imbre
Rezerve neutilizate: Negrilă – Săulescu, Boldea, Stoichițoiu, Roșoagă, S. Lupu, Bona
Antrenor: Toma Peica

Stadion: Municipal (Râmnicu Vâlcea); Spectatori: 400; Arbitru: Marius Nechita Chioran 3 (Cluj-Napoca); Asistenți: Marius Bălan 3 (Dej) și Răzvan Mihai Dobre 3 (Șotânga); Jucătorul meciului: Marius Tomozei 3.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Dan Lixandru
Video: TV Vâlcea 1
 

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 14 Nov. 2015, 17:13 Campionat
Pe aceeași temă