Bunică, favorit să o preia pe CSM Conpet Câmpina

14 Jul. 2012, 13:15 Stiri
Bunică, favorit** să o preia pe CSM Conpet Câmpina

Amicalul dintre Unirea Urlati si Conpet Ploiesti (n.n- denumirea echipei se poate schimba in CSM Conpet Campina, in zilele urmatoare) a fost unul foarte util pentru ambele formatii, chiar daca scorul a dat castig de cauza, clar, gruparii din Liga a III-a. A fost 3-0 pentru Conpet gratie golurilor marcate de Stancescu, Botea si Dobrinoiu, diferenta de esalon valoric dintre combatante fiind evidenta.

Utilitatea acestei partide amicale nu poate fi pusa sub semnul indoielii din moment ce atat Unirea, cat si Conpet trec printr-o perioada de reorganizare.

Cu fotbalisti precum Cursaru, Iacob, Stroe, Elisei si Aristan in formatie,Unirea vrea sa fie o nuca tare in viitoarea editiede campionat din Liga A Prahova, in vreme ce Conpet, dupa mutarea la Campina, vrea sa arate ca o formatie capabila sa atace primele pozitii din Liga a III-a.

In alta ordine de idei, fostul antrenor al Conpetului – Silviu Dumitrescu – nu va reveni la formatia transportatorilor, cel mai vehiculat nume pentru preluarea bancii tehnice a acestora fiind Romeo Bunica.

Sursa: Ziarul Prahova

14 Jul. 2012, 13:15 Stiri
Pe aceeași temă