Bun și egalul cu liderul

09 Oct. 2011, 09:17 Stiri
Bun și egalul** cu liderul

Jiul Petroșani a scos doar un rezultat de egalitate, scor 0-0, în deplasarea de la liderul Recaș, după un joc modest, dar în care „minerii” au avut cele mai clare ocazii de gol pentru a-și adjudeca victoria. În cele din urmă petroșenenii s-au mulțumit și cu egalul.

„Recașul a fost cea mai bună echipă pe care am întâlnit-o până acum. Își merită poziția de lider”, au spus jucătorii lui Marin Tudorache, care au luat din nou cartonaș roșu.

Atacantul Alexandru Moldovan a luat cartonaș roșu, acesta fiind cel de-al treilea jucător de la Jiul care în decurs de trei etape este eliminat. Și gazdele au evoluat în 10 oameni, primind la rândul lor un cartonaș roșu.

Vlad Tudorache pleacă în Portugalia cu Naționala

Jucătorul echipei Jiul Petroșani, Vlad Tudorache, va lipsi două săptămâni de la pregătirile grupării de club dat fiind faptul că va fi cu Naționala Sub 17 ani în pregătire pentru 10 zile la Mogoșoaia, ca mai apoi să participe pentru alte 10 zile în Portugalia, acolo unde tricolorii mici vor susține o serie de meciuri din preliminariile Campionatului European.

„Vlad Tudorache este unul dintre jucătorii care au rămas constanți în evoluții și de aceea a rămas în atenția loturilor. Sper ca și alți puști să calce pe urmele lui”, a declarat antrenorul Daniel Huza.

articol scris de Loredana Juglea

09 Oct. 2011, 09:17 Stiri
Pe aceeași temă