Bolba: „La 2-0 cu Satu-Mare elevii mei s-au speriat”

04 May. 2012, 09:57 Stiri
Bolba:**

Tehnicianul Unirii Dej, Mircea Bolba, speră ca elevii săi să treacă ușor peste infringerea din finalul jocului de la Satu-Mare și să obțină un rezultat bun cu Turda.

„Vom avea un meci greu, băieții se vor mobiliza și sper să facem un joc bun și ca atare un rezultat pe măsură. După meciul de la Satu-Mare sînt un pic cam supărat. Am jucat bine, dar totuși am bătut cu 3-2. Din păcate lipsa de experiență a jucătorilor a dus la acest rezultat nefavorabil. La un moment dat am impresia că s-au speriat de faptul că ei conduc cu 2-0 pe Olimpia Satu Mare. Au fost niște greșeli personale, individuale care pe parcurs vor fi eliminate. E nevoie să jucăm bine, să adunăm cît mai multe puncte pînă la sfîrșitul campionatului. Copiii au început puțin mai greu divizia C și trebuie înțeleși. Pe parcurs vor căpăta mai multă experiență și se vor vedea și rezultatele. Avem probleme de lot, Munteanu nu este refăcut complet, Sarosi și Popa la fel. Să vedem cum putem facem să alcătuim un prim „11” cît mai bun pentru acest joc”, a declarat antrenorul dejean pentru Someș Tv.

Mircea Bolba a antrenat cîteva etape, la sfârșitul lui 2007, pe FC Arieșul Turda după ce Alexandru Nistor a fost demis de conducerea tehnică a turdenilor. Unirea Dej joacă azi de la ora 18.00, pe teren propriu, cu Unirea Florești în etapa a 25-a a ligii a treia.

Sursa: Scor Final

04 May. 2012, 09:57 Stiri
Pe aceeași temă