Balint: „Soarta promovării este în mâinile noastre”

Marius ANGHEL 23 Nov. 2012, 22:56 Stiri
Balint:** „Soarta promovării este în mâinile noastre

La finalul partidei câștigate de Unirea la Reghin, scor 1-0, jucătorii echipei patronate de Kiss Iosif au încins hora bucuriei la mijlocul terenului și au continuat petrecerea în vestiar cu scandarea: „Cine e pe primul loc? Unirea e”.

Cu o atitudine echilibrată, antrenorul Gyuszi Balint este conștient că pentru a spera la promovare echipa are nevoie de întăriri. „Am reușit să câștigăm trei puncte de aur împotriva unei formații incomode care ne-a făcut să suferim. Am ratat ocazii multe, gazdele au avut 2-3 situații importante, însă portarul nostru a fost în zi mare. Băieții au dat dovadă de o atitudine extraordinară și au înțeles că victoriile se obțin cu determinare și ambiție maximă.

Această victorie este o încununare a parcursului bun de până acuma. Toată lumea din club este satisfăcută de această mică performanță de a termina turul pe primul loc. Din păcate vacanta va fi destul de lungă. Începem returul abia în etapa a 4-a și s-ar putea ca jocul rezultatelor să ne trimită până atunci pe locurile 3-4. Vom încerca să gestionăm cât putem de bine această perioadă de lipsă de meciuri oficiale și ne propunem să întărim lotul cu jucători care să aducă un plus.

Soarta promovării a fost tot timpul și este în continuare în mâinile noastre, dar Fortuna Brazi rămâne favorită la promovare. Oamenii de fotbal știu de ce”, a declarat Balint pentru liga2.ro.

Articol scris de Marius Gherman

Marius ANGHEL 23 Nov. 2012, 22:56 Stiri
Pe aceeași temă