Balamuc la Cernica: Bolborea out, Cristi Sava in!

Mihai Andries 22 Jul. 2013, 21:22 Stiri
Balamuc la Cernica:** Bolborea out, Cristi Sava in!

Nebunia continuă la Cernica, mai ceva ca la spitalul de la Bălăceanca aflat în jurisdicția comunei ilfovene. Numit principal în locul lui Costel Pană, Gabi Răduță a stat foarte puțin pe banca Progresului, plecând la Dinamo unde a preluat centrul de copii și juniori.

Finalul săptămânii trecute a adus un nou tehnician, în persoana lui Dumitru Bolborea, lăudat public de președintele Ciprian Dinu. Din păcate, noul antrenor al ilfovenilor nu a apucat să facă nici măcar un antrenament, după ce a fost schimbat ieri din funcție, aproape în miez de noapte!

Astfel, în jurul orelor 22:30, Bolborea a fost anunțat telefonic să nu mai vină la antrenamentul de azi, care ar fi fost primul al său la echipa din Cernica. Motivul? Autoritățile locale l-au numit între timp pe Cristi Sava drept principal! Astfel, fostul tehnician de la loturile de juniori ale României va avea ocazia să își antreneze cei doi băieți, Andrei și Alexandru, aflați de ceva vreme în curtea Progresului!

„N-a început ce trebuia să înceapă. Am fost anunțat azi noapte că s-a schimbat totul și nu mai sunt principal la Cernica. Asta după ce săptămâna trecută ne-am înțeles din toate punctele de vedere! Azi trebuia să mă duc la echipă și acum mi-au fost date toate socotelile peste cap” a declarat Dumitru Bolborea pentru IlfovSport

 

Sursa: IlfovSport

Mihai Andries 22 Jul. 2013, 21:22 Stiri
Pe aceeași temă