Axintele nu are emoții în privința promovării

Mihai Andries 08 Jun. 2013, 11:32 Stiri

Campioana pe teren a seriei a II-a a celui de-al treilea eșalon a primit o veste bună în privința memoriului depus de Gloria Buzău cu privire la absența grupelor de juniori C, D și E ale echipei ialomițene, fapt ce contravine articolului 34 din ROAF. Astfel, Comisia de Disciplină a FRF a decis în ședința din 6 iunie să respingă cererea formulată de gruparea buzoiană ca urmare a lipsei calității procesuale active a clubului Gloria, așa cum se specifică în decizia oficială (vezi foto).

În cazul în care hotărârea devine irevocabilă, Axintele este promovată în al doilea eșalon. Dacă, în cele din urmă, ialomițenii vor fi sancționați cu nouă puncte, așa cum solicită gruparea din Crâng, Axintele va pierde promovarea din cauza unui singur gol, cel primit în retur în meciul direct cu Gloria. Asta deoarece, în meciurile directe, ambele echipe au câte o victorie acasă, Buzăul cu 1-0, Axintele cu 2-1, dar buzoienii au mai multe goluri în deplasare.

Rămâne de văzut acum cum vor evolua lucrurile mai departe, în condițiile în care buzoienii susțin că au trimis un nou memoriu, de data aceasta la secretarul general al FRF, Adalbert Kassai.

Articol scris de Marian DIMA și Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 08 Jun. 2013, 11:32 Stiri
Pe aceeași temă