Gloria se pregătește pentru liga secundă!

Mihai Andries 07 Jun. 2013, 16:08 Stiri
Gloria se pregătește** pentru liga secundă!

Gloria Buzău se poate considera promovată în Liga a II-a. Asta deoarece verdictul memoriului depus împotriva echipei Viitorul Axintele, pentru că nu a avut înscrise în competiție trei grupe de juniori (C, D și E), așa cum prevede regulamentul, va fi cel mai probabil unul favorabil clubului din Crîng.

Mai precis, este vorba despre depunctarea formației ialomițene, cu nouă puncte ceea ce echivalează cu pierderea primului loc în clasament și implicit rocada cu Gloria Buzău care, astfel, din sezonul viitor va evolua în eșalonul secund. Pentru asta, gruparea buzoiană mai așteaptă doar redactarea deciziei Comisiei de Disciplină din cadrul Federației Române  de Fotbal. Asta după ce sesizarea a fost trimisă miercuri Secretarului General al forului de la București, Adalbert Kassai în vederea sancționării Viitorului Axintele, în conformitate cu regulamentul care este cât se poate de clar.

Dealtfel, așa cum s-a întâmplat și in cazul echipelor CS Ștefănești, CS Afumați,CS Vișina Nouă, CS Tunari și Viitorul Domnești care, pentru că nu au avut nici ele cele trei grupe de juniori obligatorii, au fost sancționate cu câte 9 puncte.

 

Articol și foto de Adi SOARE

Mihai Andries 07 Jun. 2013, 16:08 Stiri
Pe aceeași temă