Aurel Șunda, consilier la Săgeata Stejaru!

25 Apr. 2009, 17:52 Stiri
Aurel Șunda,** consilier la Săgeata Stejaru!

Aurel Șunda, fostul tehnician al Unirii Alba Iulia este, începând de săptămâna trecută, consilierul sportiv al grupării dobrogene , Săgeata Stejaru, formație care evoluează în cel de-al treilea eșalon fotbalistic.

 

Debutul său la pupitrul tehnic a coincis cu cea mai importantă partidă din Seria a II-a, cea dintre CS Ovidiu și Săgeata, încheiată cu eșecul tulcenilor, scor 1-0.  Contactat telefonic, cel poreclit „Profesorul” , a vorbit, în exclusivitate pentru www.liga2.ro  despre noua sa postură. 

 

Ce v-a determinat să luați această decizie?
Acționarii clubului au fost cei care m-au contactat, rugându-mă să le ofer sprijin până la sfârșitul campionatului. Neputând sta departe de fotbal și, fiind prieteni cu ei, în cele din urmă mi-am dat acordul.

 

Ce v-ați propus să realizați în scurta ședere la Săgeata?
Încă nu cunosc echipa foarte bine. Lupta e strânsă, ei din păcate nu mai au șanse la locul I, dar ne vom strădui să ajungem la baraj.

 

Planurile dumneavoastră de viitor s-au schimbat brusc…
E adevărat. Până de curând făceam planuri pentru Liga I, acum sunt alte lucruri care mă preocupă. Din vară aștept oferte.

 

Suporterii albaiulieni vă duc dorul…
Mulțumesc publicului. Regret despărțirea de Unirea , inima mea e încă acolo, dar nu pot decât să le urez multă baftă. Sunt ferm convins că își vor atinge obiectivul.

 

articol scris de Corina Mlădinoiu
 

25 Apr. 2009, 17:52 Stiri
Pe aceeași temă