ASU Poli și galeria alb-violetă revin pe „Dan Păltinișanu”. Adversara de la barajul pentru promovarea în Liga 3 va avea o misiune dificilă contra bănățenilor

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 02 Jun. 2015, 18:49 Stiri
ASU Poli și galeria alb-violetă revin pe

ASU Politehnica încearcă să-și păstreze concentrarea în ultimele două dueluri din Liga a IV-a Timiș. Câștigătoarea alb-violetă va avea parte în a doua jumătate a lunii iunie de o dublă de baraj pentru accederea în Liga 3. Cea mai bună veste pentru suporterii timișoreni e că manșa considerată pe teren propriu va avea loc pe arena „Dan Păltinișanu”.

„Marele oval” e așteptat să se umple din nou într-o perioadă care se anunță fierbinte. Atât prin importanța jocului pentru ASU Poli, cât și prin temperatura de afară, ora clasică de baraj fiind 17:30. Zvonurile că alb-violeții din ligile inferioare vor disputa cel mai important meci al sezonului pe „Dan Păltinișanu” circulau deja de ceva vreme. Informația a fost confirmată ieri seară de managerul sportiv al echipei, Sorin Boiangiu, în cadrul emisiunii Liga de Vest de la Tele Nova. Astfel, ultrașii vor reveni în peluza sud la trei luni și jumătate de la derby-ul tranșat în fața Ripensiei, acel memorabil 6-2 din campionat. La acel joc au asistat circa șase mii de spectatori.

Meciul de acasă al campioanei Timișului va avea loc fie pe 20 sau 27 iunie, în funcție de ce va decide FRF în jurul datei de 15 iunie, când se va afla probabil și adversarul pentru un loc în Liga 3.

Mâine, cu Arsenal Flacăra pe „Știința”

Până la duelurile decisive pentru Liga 3, ASU Poli are parte de două „antrenamente” care se anunță ușoare în Liga a IV-a. Astfel, mai întâi mâine, de la ora 18:00, tot pe terenul „Știința”, alb-violeții întâlnesc Arsenal Flacăra Făget. Apoi, în ultima rundă a Ligii a IV-a, sâmbătă, de la 11, elevii lui Sorin Brîndescu se deplasează la Peciu Nou.

Timișorenii încearcă în această perioadă să-și recupereze jucătorii cu probleme medicale, Feraru fiind indisponibil în ultimele jocuri, și să evite alte accidentări nedorite, mai ales că lotul e destul de restrâns numeric.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Sport9)
Foto: Sebastian TĂ‚TARU

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 02 Jun. 2015, 18:49 Stiri
Pe aceeași temă