Aprind lumina pentru FCSB! Noua echipă a Brașovului încearcă să creeze o atmosferă de mare meci pentru amicalul cu vicecampioana

Marius ANGHEL 20 Jun. 2019, 16:08 Stiri
Aprind lumina pentru FCSB!** Noua echipă a Brașovului încearcă să creeze o atmosferă de mare meci pentru amicalul cu vicecampioana

ACS SR Municipal Brașov va desfășura marți, 25 iunie, de la ora 20:30, un meci amical cu FCSB. Jocul de pregătire este văzut la poalele Tâmpei ca un eveniment foarte important și un prilej foarte bun pentru gazde pentru a reînvia spiritul „FC Brașov” – echipa de legendă a orașului desființată între timp după ce a intrat în faliment.

Jocul cu vicecampioana României se va desfășura în nocturnă, iar biletele s-au pus în vânzare cu zile bune înainte. Mai mult, „stegarii” au reaprins noctura pe stadionul Tineretului după mult timp, echipa antrenându-se zilele trecute la lumina reflectoarelor.

Cu această ocazie a fost testat, totodată, sistemul de iluminat, având în vedere că la Brașov nu s-a mai jucat un meci în nocturnă de o perioadă bună de timp. Mai exact, din perioada în care Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a disputat meciurile de pe teren propriu pe „Tineretului”, în Liga 1.

ACS SR Muncipal Brașov evoluează în campioantul Ligii 3 și încearcă să găsească sprijin financiar, în tentativa de a readuce orașul în prim-planul fotbalului românesc. Într-un clasament all-time în Liga 1, FC Brașov are punctaj care o plasează în Top 10.

Marius ANGHEL 20 Jun. 2019, 16:08 Stiri
Pe aceeași temă