Amicale cu Petrolul Ploiești și Dacia Mioveni

26 Jan. 2009, 22:22 Stiri
Amicale cu Petrolul Ploiești și Dacia Mioveni

Fotbaliștii de la Muscelul Câmpulung, însoțiți de conducerea tehnică și echipa medicală, au plecat luni după-amiază în cantonamentul montan programat până pe 7 februarie la Bușteni. Omul de afaceri Nicolae Toma, proprietarul echipei și Răzvan Tunaru, președintele executiv, au fost prezenți și ei la stadion pentru a le ura jucătorilor “Drum bun”, dar mai ales pentru a-i îndemna să se pregătească serios pentru returul care se anunță “de foc”.

 

Antrenorul Constantin Stancu a deplasat pentru acest cantonament un lot care cuprinde 24 de jucători: Ciprian Stancu, Octavian Popescu, Adrian Tănase (portari) – Branemir Ștefanovici, Marian Miulescu, Codruț Gâțu, Alin Popescu, Cătălin Stan, Narcis Morcoană, Adrian Huzuneanu, Ștefan Drăghici, Dan Nistor, Robert Viland, Adrian Crăciun, Andrei Nica, Alin Neacșu, Robert Craioveanu, Ionuț Ghiță, Ionuț Bucuroaia, Adrian Bălan, Robert Slobozeanu, Ștefan Sârbu, Andrei Nilă și Constantin Șerban, ultimii doi veniți chiar luni de la Dacia Mioveni.

 

Pentru această perioadă echipa musceleană are programate deja două partide amicale, sâmbătă la Ploiești cu Petrolul din localitate și duminică, cu Dacia Mioveni, echipă aflată în cantonament la Sinaia.

articol scris de Bogdan Burhan

26 Jan. 2009, 22:22 Stiri
Pe aceeași temă