Alții la rând!

21 May. 2012, 15:16 Stiri

Doar cu șanse teoretice la promovare FC Hunedoara a făcut scor și cu FC Caransebeș, ultima echipă în fața căreia s-a înclinat în campionat. Din minutul 71 oaspeții au evoluat în 10 jucători de câmp.

FC Hunedoara a învins pe FC Caransebeș de o manieră mai clară decât o arată scorul la capătul poate celui mai bun joc pe care l-a făcut în actualul sezon pe teren propriu și astfel a ajuns la 15 jocuri fără înfrângere în campionat!!

Altfel, trupa antrenată Remus Steop este singura din C5 care nu a pierdut niciun joc în retur, în 2012 perioadă în care a câștigat 11 meciuri iar alte două le-a încheiat la egalitate. Însă, perioada de invincibilitate a hunedorenilor a început în tur cu victoriile din ultimele două etape.

Mai precis FC Hunedoara a pierdut ultimul joc, scor 0-1, pe 12 noiembrie 2011 în etapa a XIII-a, în deplasare, la chiar… FC Caransebeș.

În ciuda parcursului aproape imaculat FC Hunedoara pare blocată pe locul 2 în clasament la 4 puncte în urma liderului ACS Recaș care în aceași perioadă a suferit două înfrângeri (0-1, pe teren propriu, cu FC Hunedoara și 0-1 la Jiul Petroșani).

S-au răzbunat cu vârf

Revenind la partida disputată sâmbătă spre seară pe arena „Michael Klein” de remarcat pofta de joc și de gol a „negru-albaștrilor” care au deschis repede scorul prin Boroștean – șut violent din 8 metri, mingea lovește bara transversală și bate pământul în interioarul porții (7).

Rezultatul primei părți a fost stabilit de Bogdan Steop care a reușit „dubla” în doar două minute: a reluat în poartă din 3 metri mingea centrată de pe dreapta de Paul Păcurar (40) și mai apoi l-a mai învins încă odată pe Vulpescu cu un șut pe jos (42).

Gazdele și-au continuat recitalul și după pauză fără să pară deranjați că oaspeșii au redus din diferență din penalty prin Suru (47) . Boroștean și-a mai trecut și el încă odată numele pe lista marcatorilor pentru 4-1 – șut de la 19 metri deviat de Belanov (60). Căpitanul Bier și-a pus și el capul la contribuție și a făcut 5-1 (76) iar Paul Păcurar a închis tabela cu un șut la vinclu (89). Scor final, 6-1!

FC Hunedoara 6 (3)

A.Ilie – Marcu, Cuciula, Bier (cpt; 77 Roiu), Vodiță – P. Păcurar, Boroștean (73 R. Cristian), L. Todea (74 Dimcea), J. Vajda, Jitaru – B. Steop (68 Ov. Istinie).
Antrenor: Remus Steop.

FC Caransebeș 1 (0)

Vulpescu – Costachi (46 Poenaru), Yacouba (46 Muntean), Pușcă, Nemțescu (Balanov) – Văcărescu, Suru (cpt.), Feneș, Niță – Bîrsan (46 Angor), Staicu.
Antrenor: Romulus Ciobanu.

Eliminat: Staicu (71) – două „galbene”.
Au marcat: Boroștean (7, 60), B. Steop (40, 42), Bier (76), P. Păcurar (89) /Suru (47-pen;).
Arbitru: Sergiu Popa. Asistenți: Florin Potora și Adrian Mărginean (toți din Aiud).
Stadion „Michael Klein”. Spectatori: 500.

Articol scris de Sami Tamaș
Foto: Mircea Șerban

21 May. 2012, 15:16 Stiri
Pe aceeași temă