Alina State: „Nu schimb antrenorul”

13 Sep. 2011, 11:56 Stiri

După al treilea eșec la rând, patronul lui CFR Simeria, Alina State, l-a reconfirmat în post pe tehnicianul Marius Opric.

CFR Simeria are cel mai slab început de campionat de la revenirea în Liga a III-a, în 2007: doar un punct din 12 posibile!
După cea de-a treia înfrângere consecutivă suferită în campionat de CFR Simeria, scor 1-3, vineri, la FC Timișoara II, jucătorii și antrenorii lui CFR Simeria se așteaptă la ce e mai rău.

Principalul finanțator al echipei, Alina State, a convocat pentru astăzi după-amiază o ședință în care îi va anunța pe antrenori și jucători care sunt sancțiunile cu care vor fi penalizați pentru parcursul sub așteptări al echipei în startul actualului sezon. Un lucru este clar: antrenorul Marius Opric va pregăti echipa în continuare.

„Jucătorii să nu își facă iluzii că îl voi concedia pe Marius Opric. În niciun caz nu voi schimba antrenorul pentru ca, mai apoi, ei, fotbaliștii, să îmi demonstreze că pot să joace fotbal și să câștige meciuri. Am mai văzut scenariul ăsta de câteva ori”, a anunțat ieri State, care crede că unii dintre jucători doresc înlăturarea antrenorului de la echipă.

Principalul finanțator al „feroviarilor” spune că, după ce în anii precedenți, când echipa a mers rău, a înlocuit antrenori, a diminuat și blocat salarii, acum i-au mai rămas doar două variante pentru a penaliza indolența fotbaliștilor. „Voi da afară unii dintre jucători sau voi renunța la echipă. Banii pe care îi bag în fotbal fără să am rezultate îi pot cheltui și în alte scopuri”, a mai spus State, care crede că unii dintre jucători nu vor să joace.

„Ar fi cel mai simplu să dau antrenorul afară, însă nu vreau să le fac pe plac jucătorilor”
Alina State, patron CFR Simeria

Poli II Timișoara – 3 (0)
Kirev – Belu, Zaluschi, Iovan, Damian – Coșovanu (90 Nicula), Ad. Ganea (68 Dobriceanu), Fuchs (cpt.) (78 Artean), Szalkai – Boștină (70 Silaghi), Popa
Antrenor: Adrian Stoicov

CFR Simeria – 1 (0)
Iancău – Vîrtan, A. Stroia (85 Chelariu), Dosan (70 I. Buta), Păduraru – Șoit (66 Ivașcu), Vișan (cpt.), Găceanu, Făgărășanu – Pepenar, Lintaru (76 D. Dăscălescu)
Antrenor: Marius Opric

Au marcat: Ad. Ganea (’57), Silaghi (’85), Dorbiceanu (’90+1)/Găceanu (’65).

Opric: „Start inexplicabil de slab”

După disputarea a patru etape, CFR Simeria ocupă locul 15, penultimul, în Seria a V-a a Ligii a III-a, cu un singur punct câștigat în prima etapă, pe teren propriu, în remiza, scor 0-0, cu FC Școlar Reșița. În rest, „feroviarii” antrenați de Marius Opric, au pierdut toate celelalte trei jocuri din campionat: 0-1 cu CF Bihorul Beiuș și 1-3 cu FC Timișoara II – ambele în deplasare și scor 1-2, pe teren propriu, cu ACS Recaș. CFR Simeria a fost eliminată prematur din Cupa României de Pandurii II Târgu Jiu, scor 0-1.

„Nu pot să îmi explic care este motivul pentru care echipa traversează această perioadă nefastă. Nimic din ceea ce s-a întâmplat în perioada de pregătire nu anunța un start atât de slab”, a spus Opric, care nu crede că jucătorii nu l-ar mai vrea la echipă. „Între mine și jucători există o relație de respect reciproc. Eu sunt corect față de ei”.

Articol scris de Sami TAMAȘ
foto: Cristi VATAVU (Ziarul Hunedoreanului)

13 Sep. 2011, 11:56 Stiri
Pe aceeași temă