Albota revine în campionat

14 Aug. 2012, 12:14 Stiri
Albota** revine în campionat

Ieri după-amiază, la sta­dionul din Albota, jucătorii echipei Gi­rom au revenit la an­trenamente. Săptă­mâna trecută, aceștia nu făcuseră nicio ședin­ță de pregătire, după ce patronul Gheorghe Oprican și primarul Ion Dumitru erau de­ciși să desființeze e­chipa, supărați că ju­cătorii voiau să se ducă la o altă forma­ție de Liga a III-a.

În weekend însă, după ce Du­­­cele de Albota s-a întors din con­cediu, oficialii grupării au de­cis că ar fi păcat să nu continue în Liga a III-a și astfel jucătorii au fost sunați și chemați ieri la re­u­nire. Ca antrenor a fost cooptat Mi­hai Zanfir, cel care a avut ieri la stadion prezenți 18 jucători. De față au fost și primarul, și Gigi Oprican, aceștia discutând, a­lă­turi de antrenor, cu sportivii pre­zenți.

„Voi pune la dispoziție baza sportivă și voi încerca să plătesc salariile la 4 jucători. Ne ocupăm de vestiare, de cantonamente, de arbitri și de tot ce înseamnă organizarea meciurilor. De restul se va ocupa dl Oprican, când va achita datoriile la zi. Dacă nu sunt achitate, eu nu plătesc un leu”, spunea primarul Ion Dumitru.

La rândul său, finanțatorul Gheor­ghe Oprican ne-a declarat: „Fa­cem eforturi disperate să înce­pem cu fruntea sus. Salariile le-am plătit și pe iunie, o lună în care nu s-a făcut nimic. Antrenor va fi Mihai Zanfir și o să-și aducă și secund. De marți (n.r. – azi) di­mineață, încep antrena­me­n­te­le, iar până sâmbătă se va încropi lotul, pentru că de luni se intră în cantonament.”

Articol scris de Silviu Mihai

14 Aug. 2012, 12:14 Stiri
Pe aceeași temă