Albota stă în banii lui Copos

Mihai Andries 22 Jan. 2013, 11:06 Stiri
Albota stă** în banii lui Copos

După ce județul Argeș a rămas în această iarnă fără o echipă de volei feminin în prima ligă și fără una de handbal feminin în liga secundă, și fotbalul ar putea deveni din primăvară mai sărac cu o echipă de eșalon superior. Este vorba de formația de Ligă a III-a Girom Albota, unde în momentul de față lucrurile sînt incerte.

Girom este prima echi­pă argeșeană de fotbal care dă semnale că are probleme cu ba­nii. Zvonurile dau echipa ca și des­ființată, fără jucători, însă oficial conducerea nu a trimis la fede­ra­ție nici o hîrtie prin care să anunțe că renunță la cam­pio­nat și mai speră la o răsturnare de situație pe ultima sută de metri. Dată fiind această incerti­tudi­ne, nu este făcut în mo­men­tul de față nici un pro­gram de pre­­gă­tire pentru iarnă și cert es­te că o parte din jucători au sem­nat cu alte for­mații.

Pre­șe­­din­tele clu­bu­lui, Gheor­ghe O­pri­can, ne-a spus în­să ieri mai multe despre situația în care se află gru­­pa­rea din Al­bo­ta: „Noi trebuie să primim de la Rapid niș­te bani pentru Wallace (foto). Îi așteptăm. Am vorbit cu Copos și mi-a spus să aștept sfîrșitul lunii. Dacă nu ne dă acei bani, e groasă trea­ba, n-avem soluții. Dacă am gă­si pe cineva care să preia fi­nan­ciar echipa, ar fi bine… Noi cît a­vem de încasat de la Rapid a­vem de dat la Fi­nan­țe, iar după a­ceea ne-am des­curca. Pînă a­tunci însă, le-am spus jucă­torilor să-și caute echi­pă și le voi da drumul liberi de con­tracte. Am înțeles că Moise s-ar duce la FC Argeș, Pîslaru și Vlăsceanu la SCM. Ce s-o în­tîm­pla, om ve­dea. Banii care tre­bu­ie să-i pri­mim  repre­zin­tă tranșa a doua… N-ar fi o pro­ble­mă da­că pleacă ju­cătorii, pen­tru că pu­tem în­cro­pi o echipă, da­că vin ba­nii de la Copos, de­oa­rece sînt foarte mulți jucători ce n-au anga­ja­men­­­te. Pînă nu încasăm ba­nii de la Copos, vom sta în stand-by”.

Articol scris de Silviu MIHAI

Mihai Andries 22 Jan. 2013, 11:06 Stiri
Pe aceeași temă