Albota, salvată de transferul lui Wallace!

09 Jul. 2012, 02:00 Stiri
Albota, salvată de transferul lui Wallace!

Girom Albota a fost la un pas să se retragă din liga a III-a din cauza datoriilor la finanțe. Acest lucru nu se va mai întâmpla deoarece transferul lui Wallace la Rapid s-a perfectat, iar argeșeanii vor primi 75.000 de euro.

„Am primit deja o parte din bani și ne-am plătit din datoriile pe care le aveam la finanțe la impozitul pe salariu. Nu înțeleg de ce trebuie să plătim așa de mulți bani la stat și de ce nu suntem lăsați să facem sport cum făceam odată , a declarat primarul Ion Dumitru.

Barbu a încercat să facă bișniță cu Wallace și Ionescu

Primarul Ion Dumitru îl acuză pe Cătălin Barbu pentru că a încercat să îi țină cu forța pe cei doi jucători ai formației din Albota. „Barbu știa că Wallace este dorit de echipe din liga întâi și el a vrut doar să facă bișniță cu acest băiat. Din păcate pentru Barbu acest transfer nu se putea face gratis. Dacă el credea că mă putea păcăli pe mine s-a înșelat amarnic. Odată cu venirea lui Dani Coman la Pitești și trecerea antrenorilor cu valoare la școala lui de fotbal iată că FC Argeș șomează. De acum încolo ei nu vor face performanță pentru că dacă doreau acest lucru nu îl mai vindeau pe Rover Cârstea la Timișoara”, susține primarul Ion Dumitru.

Se pare că Wallace nu va fi ultimul transfer pentru Girom Albota. După spusele primarului Ion Dumitru, fundașul Octavian Ionescu se află în Austria în cantonament cu Gloria Bistrița, formație nou promovată în prima ligă. Tot cu o formație de liga întâi se pregătește și Moise, aflat la Pandurii Tg. Jiu.

Articol scris de Andrei Zevedei (Sport Argeș)

09 Jul. 2012, 02:00 Stiri
Pe aceeași temă