Alb-violeții și-au luat avânt cu Reghin

Marius ANGHEL 21 Sep. 2013, 09:43 Stiri

Ieri seară s-a disputat etapa cu numărul patru a Ligii a III-a. La Pitești, SCM Argeșul a primit acasă vizita formației Avântul Reghin, pe care a învins-o cu 4-1.

Scorul a fost deschis rapid de gazde, în minutul 3 Andrei Nilă reușind să îl învingă pe Negru. Elevii lui Iulian Crivac s-au distanțat pe tebelă în minutul 30, Ionescu trecându-și numele pe lista marcatorilor. Până la pauză s-au mai marcat două goluri.

Mai întâi, în minutul 38, oaspeții au redus din diferență prin Merdariu, însă la doar un minut după marcarea golului, noul intrat Enache a marcat golul trei pentru piteșteni.

După pauză oaspeții au încercat să reducă din diferență, însă cei care au marcat au fost tot alb-violeții. În minutul 76, în urma unui penalty, Tameș a stabilit scorul final, 4-1 pentru SCM Argeșul Pitești.

SCM Argeșul: Vlăsceanu – B.Stancu, Botea, Ionescu, Baicu – David (”70 Călin), M.Stancu, Tameș (”77 Delcea), Iancu – Dulcea (”77 Aldu), Nilă (”13 Enache)
Antrenor: Iulian Crivac

Avântul Reghin: V.Negru – Szotyoki Kristian, Dan Răzan, Merdariu, Ungur, Luca, Macarie, Rozenfeld, Murar, Truță, Chiorean
Antrenor: Andrei Enyedi

În urma acestei victorii, SCM Argeșul a urcat pe locul trei, fiind la un punct de Atletic Bradu. În etapa următoare, gruparea din Trivale va juca în deplasare cu formația Conpet Ploiești.

Articol și foto de Andrei Zevedei (Sport Argeș)

Marius ANGHEL 21 Sep. 2013, 09:43 Stiri
Pe aceeași temă