Aerostar și-a găsit, în sfârșit, antrenor

Marius ANGHEL 03 Oct. 2013, 13:53 Stiri
Aerostar și-a găsit, în sfârșit,** antrenor

De când a inceput campionatul, divizionara C bacauana Aerostar cauta cu disperare doua lucruri: puncte si un antrenor. Daca in cele cinci etape scurse nu au strâns niciun punct, colectionând infrângeri pe linie, la inceputul acestei saptamâni „aviatorii” au dat, in sfârsit, peste un antrenor dispus sa-i ajute: Gioni Andries.

Tehnicianul de 57 de ani a condus marti dupa-amiaza primul antrenament, iar peste fix o saptamâna spera sa aduca primele trei puncte in contul Aerostarului, in „derby-ul codaselor” cu Bucovina Radauti.

Come-back

Andries revine astfel la gruparea cu care a avut un parcurs foarte bun in sezonul 2011-2012. De data aceasta, insa, doar ca solutie part-time. Fostul fotbalist-fanion al FCM Bacau nu a semnat vreun contract ca antrenor al ultimei clasate din Seria I a Ligii a III-a.

„Voi pregati echipa benevol, din prietenie pentru oamenii de acolo. Mi s-a cerut ajutorul si nu am putut sa refuz, desi am si eu problemele mele. Incerc sa-i scot din impas, dupa care, mai mult ca sigur, drumurile noastre se vor desparti”, a declarat Andries.

Altă atitudine

Noul antrenor al Aerostarului nu stie cât va ramâne la echipa: „Probabil ca patru- cinci meciuri”. Cunoaste, in schimb, precis potentialul echipei.

„Cu lotul acesta si cu inca doua plombe te bati lejer la promovare. Le-am spus jucatorilor ca, la valoarea lor, e inadmisibil sa ocupe ultimul loc. In acest moment e o chestiune de atitudine, dar va garantez ca in cel mai scurt timp, veti vedea o echipa mult schimbata in bine”, a declarat Gioni Andries, cunoscut ca un antrenor cu mâna forte. Adica exact ceea ce-i trebuia Aerostarului.

Sursa: Deșteptarea

Marius ANGHEL 03 Oct. 2013, 13:53 Stiri
Pe aceeași temă