A venit vacanța și la Brazi!

Marius ANGHEL 06 Dec. 2012, 14:12 Stiri
A venit vacanța și la Brazi!

Ieri dupa amiaza, jucatorii Fortunei Brazi au intrat si ei in vacanta, gruparea antrenata de Octavian Grigore fiind cea mai „intarziata” echipa din acest punct de vedere. Ultimul antrenament s-a desfasurat pe terenul de langa Combinatul „Petrobrazi”, dupa ce marti, tot acolo, Fortuna a sustinut si un ultim meci amical „in familie” – scor 3-0, cu echipa secunda din Liga B Prahova – care a avut drept „scop” testarea jucatorilor de la echipa „satelit”, pentru a vedea daca sunt elemente de „perspectiva” pentru prima grupare.

Pana acum, la Fortuna, sunt certe plecarile a trei jucatori, Borbely, Visan si C. Vlad fiind cei disponibilizati.

Amânarea, cuvântul de ordine la Unirea Câmpina

Ieri, jucatorii formatiei de Liga a III-a Unirea Campina aveau promisiunea ca vor primi salariul restant. Din pacate, elevii antrenorului Florin Stancioiu au ramas atat cu promisiunea neonorata, cat si cu un nou termen de achitare a drepturilor financiare. Mai exact, componentii lotului au fost instiintati de catre presedintele Bogdan Manescu ca vineri vor intra in posesia banilor, avand in vedere unele probleme, „aceleasi ca de fiecare data”, cu banca. Interesant este faptul ca nu toti sportivii echipei Unirea Campina au emise carduri bancare, astfel ca pentru ei ziua de vineri (daca in cele din urma va fi asa) va fi… altadata.

Colegi atât la Conpet, cât și la… „fluierat”

Doi jucatori de la Conpet Ploiesti, care de ceva timp au imbratisat si cariera de arbitru, vor oficia, astazi si maine, la un turneu de sala pentru juniori. Este vorba despre Andrei Moroita (Ploiesti) si Mihai Safta (Iordacheanu) care vor conduce partidele etapei de zona a trofeului „Gheorghe Ene”.

Cavalerii fluierului originari din Prahova vor arbitra jocurile dintre echipele ACS Tampa Brasov si Juniorul Bucuresti, CSO Cugir si Interstar Sibiu, intalniri programate a se desfasura in sala Unirea, aflata in localitatea brasoveana Tarlungeni.

Articol scris de Marian DIMA

Marius ANGHEL 06 Dec. 2012, 14:12 Stiri
Pe aceeași temă