A venit și prima remiză

Mihai Andries 01 Oct. 2013, 12:40 Stiri
A venit și prima remiză

După trei victorii și o înfrângere, Fortuna Poiana Câmpina nu a mai putut evita prima remiză, pe care o „alungase” ultima etapă, cu golul lui Crăciun din prelungiri, la derbiul câmpinean cu CSM. Acum, echipa pregătită de Laurențiu Diniță a terminat la egalitate, scor 1-1, la Reghin, cu una dintre revelațiile începutului de campionat – Avântul, finalul de meci, fiind, din nou, unul intens, cu un gol al lui Crossman, plus câte o mare ratare, de fiecare parte! La debutul său în poarta Fortunei, Radu Zegheru a fost învins doar de la punctual cu var de către Ungur (min, 50), după ce, în prima parte a meciului, prahovenii au ratat 4-5 ocazii imense, având și o bară, prin M. Marin! Până la urmă s-a terminate egal, 1-1, iar Fortuna se depărtează un pic de „rivala” Argeșul Pitești.

Tehznicianul Laurențiu Diniță a trimis în teren următoarea formulă de echipă: Zegheru – C. Gheorghe, Marin, Alberto Gheorghe, Damian – Bereșoae, Marcio, Minciună, V. Munteanu – Crăciun – Vișan, iar pe parcursul partidei au mai fost folosiți și Chelaru, Crossman, Stăncescu și Taciuc. Astfel, pe lângă Zegheru, trebuie remarcat și debutul brazilianului Marcio și a lui Chelaru.

Tehnicianul Laurențiu Diniță a declarat, după egalul de la Reghin că: „a fost un rezultat nedrept, pentru că am dominat clar, iar jocul pot să spun că m-a mulțumit. Suntem în creștere, dar ratările și lipsa de concentrare ne-au costat două puncte”.

 

Articol scris de Marian DIMA

Mihai Andries 01 Oct. 2013, 12:40 Stiri
Pe aceeași temă