Steaua a trecut fără probleme de CS Balotești, iar gândul a zburat la meciul cu FCSB 2. Alexandru Zaharia: ”Sperăm să facem un meci bun și să câștigăm. Vrem să facem o bucurie fanilor”

Andrei PASCU 12 Sep. 2020, 21:05 Liga 3

Steaua a debutat cu o victorie clară în Liga 3, 5-1 cu CS Baloteşti. Unul dintre autorii golului a fost atacantul Alexandru Zaharia (30 de ani), care a marcat în minutul 32 și a făcut la momentul respectiv 3-1. Vârful lui Daniel Oprița este fericit pentru cele trei puncte, dar începe să se gândească la meciul din etapa a doua, când Steaua va juca împotriva echipei secunde a FCSB-ului.

  • Rareș Enceanu (3, 7), Adrian Ilie (38) și Florin Răsdan (43) au fost ceilalți marcatori ai Stelei, în meciul cu CS Balotești

Alexandru Zaharia: ”Este foarte important că am început cu victorie, pentru că ne dă un moral bun” 

Alexandru Zaharia este concentrat pe partida care urmează, vrea să le facă o surpriză fanilor ”militarilor” și să aibă o evoluție foarte bună contra ”satelitului” din bucureștenilor Liga 1. Referitor la posibilitatea ca la FCSB 2 să fie trimiși jucători de la prima echipă, atacantul a precizat că nu îl interesează. Se gândește doar că echipa lui trebuie să facă un meci bun.

Este foarte important că am început cu victorie, pentru că ne dă un moral bun pentru meciurile ce vor urma, mai ales că știm că vom avea un meci contra FCSB-ului. Partida de azi a trecut, trebuie să ne gândim la cea care va veni. (N.r. – Crezi că vor veni jucători de la prima echipă a FCSB-ului?) Nu știu sincer să vă spun, important este ca noi să prestăm jocul pe care îl știm, de posesie. Sperăm să o facem cât mai bine și să ne impunem acolo. Să facem o bucurie fanilor noștri.

A fost o ușoară relaxare azi, la un asemenea scor, pe final. Nu pot să spun decât că trebuie să ne concentrăm și mai bine și să o băgăm în poartă de câte ori avem ocazia. Golurile aduc goluri și victoriile aduc victorii”, a declarat Alexandru Zaharia după meciul Steaua – CS Balotești, pentru Steaua TV.

Alexandru Zaharia: ”Trebuie să promovăm în Liga 2”  

Atacantul a vorbit despre obiectivul echipei, care în nenumărate rânduri a fost evidențiat de antrenorul Daniel Oprița. Anume, promovarea în Liga 2 și un parcurs cât mai lung în Cupa României.

Nu este o presiune, dar este o responsabilitate foarte mare. Cu atâția fani în spate și o asemenea tradiție trebuie neapărat să promovăm și de ce nu să aducem o echipă de Liga 1 aici, în Cupa României”, a mai declarat Alexandru Zaharia.

Steaua a învins la scor CS Balotești și în Cupa României 

Steaua a început în forță sezonul 2020/2021, cu o victorie convingătoare în Cupa României. A câștigat la scor confruntarea de pe teren propriu, tot contra celor de la CS Balotești, cu 6-0. Pentru Steaua au marcat în meciul de cupă cu CS Balotești Florin Răsdan (2), Liviu Băjenaru (21), Robert Elek (32, 65), Mădălin Mihăescu (69) și Dragoș Nicolae (84).

Foto: Steaua TV official 

https://liga2.prosport.ro/liga-3/liga-3-a-luat-startul-cu-doua-meciuri-amanate-din-cauza-infectarilor-cu-covid-19-acum-se-joaca-patru-partide-19147518

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/steaua-a-castigat-cu-6-0-in-cupa-romaniei-daniel-oprita-vrea-mai-mult-imi-doresc-sa-jucam-ca-formatia-din-1986-daca-vine-fcsb-cu-prima-echipa-nu-avem-voie-sa-pierdem-19147295

https://liga2.prosport.ro/liga-3/foto-steaua-si-a-prezentat-echipamentul-de-joc-pentru-liga-3-19146997

 

Andrei PASCU 12 Sep. 2020, 21:05 Liga 3
Pe aceeași temă