Sportul Șimleu Silvaniei și-a numit noul antrenor, după ce contractul cu Dacian Nastai n-a fost prelungit. Clubul din Seria 10 a Ligii a 3-a merge pe mâna lui Dănuț Șomcherechi

Răzvan STÎNGĂ 10 Jul. 2022, 14:12 Liga 3
Sportul Șimleu Silvaniei și-a numit noul antrenor, după ce contractul cu Dacian Nastai n-a fost prelungit. Clubul din Seria 10 a Ligii a 3-a merge pe mâna lui Dănuț Șomcherechi

Rămasă fără antrenor după ce contractul cu Dacian Nastai nu a mai fost prelungit, Sportul Șimleu Silvaniei și-a numit un nou ”principal”. Alegerea conducerii este Dănuț Șomcherechi (49 de ani). El va trece la treabă încă din prima zi a săptămânii următoare, de luni, 11 iulie.

Dănuț Șomcherechi a pregătit ultima dată fosta Someșul Dej, pe aproape întreaga perioadă a sezonului trecut de Liga 3, dar a fost dat afară, surprinzător, deși a prins play-off-ul Seriei 10. Șomcherechi și-a găsit, iată, altă echipă, tot în Liga 3, și tot în Seria 10.

Dănuț Șomcherechi, noul antrenor al echipei Sportul Șimleu Silvaniei

La nivel de seniori, Dănuț Șomcherechi a mai fost ”principal” doar la echipa Național Sebiș. Ca jucător, el are un CV cel puțin interesant, evoluând pentru formații precum FC Argeș, Universitatea Cluj, Oțelul Galați sau Progresul București.

Bine ai venit, Dan Șomcherechi!

Clubul nostru îi urează bun venit noului antrenor, Dan Șomcherechi (n 10.04.1973 – Baia Sprie) fost jucător al echipelor Argeș Pitești, Oțelul Galați, U Cluj și FC Baia Mare. Ultima dată, antrenor la Someșul Dej.

La cât mai multe victorii”, a anunțat Sportul Șimleu Silvaniei pe pagina de Facebook.

Două pierderi importante pentru Sportul Șimleu Silvaniei, Dacian Nastai, dar și Gueye Mansour

În această vară, Sportul Șimleu Silvaniei nu și-a pierdut doar antrenorul principal, dar și pe Gueye Mansour, jucător și antrenor secund stagiunea trecută de Liga 3. El nu a mai semnat prelungirea contractuală, la fel ca Dacian Nastai.

Dacă Nastai este foarte aproape să semneze contractul de antrenor principal cu Unirea Constanța, în Liga 2, Gueye Mansour este la un pas de un acord cu o altă formație din Liga 3, tot din Seria 10, CSM Satu Mare, care i-a pus pe masă un salariu foarte bun, mai mare decât a avut stagiunea trecută la Sportul Șimleu Silvaniei.

În viaţa oricărei echipe unii vin şi alţii pleacă. Vom vedea dacă va fi un plus sau un minus pierderea lui Mansour. Viaţa merge înainte. Noi trebuie să ne completăm lotul de jucători. Îi mulţumim lui Mansour pentru meciurile făcute la Şimleu de care ne-am bucurat împreună. Îi doresc succes la noua echipă”, a fost reacţia preşedintelui de la Sportul Şimleu Silvaniei, Ioan Gurzău, conform Sportul Sălăjean.

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 10 Jul. 2022, 14:12 Liga 3
Pe aceeași temă