Sportul Şimleu Silvaniei și-a luat fundaș din Liga 2, care va îndeplini și funcția de antrenor secund. Vlad Opriș, ultima dată la Recea, varianta ingenioasă a conducerii

Andrei PASCU 09 Jan. 2021, 18:10 Liga 3
Sportul Şimleu Silvaniei și-a luat fundaș din Liga 2, care va îndeplini și funcția de antrenor secund. Vlad Opriș, ultima dată la Recea, varianta ingenioasă a conducerii

Sportul Şimleu Silvaniei a făcut o mutare interesantă. Ocupanta locului 6 în Seria 10 din Liga 3 l-a adus la echipă pe fundașul Vlad Opriș (24 de ani). Acesta nu va ocupa doar un loc în lotul echipei, ci și unul în stafful tehnic. El va fi antrenorul secund al ”principalului” George Zima.

Vlad Opriș a jucat în prima parte a sezonului în Liga 2, la Fotbal Comuna Recea 

În prima parte, Vlad Opriș nu va putea juca, va îndeplini doar funcția de ”secund”. Nu poate deocamdată să intre și pe teren, după o intervenţie chirurgicală la genunchi care necesită mai mult timp de recuperare. Revenirea sa pe gazon s-ar putea produce spre sfârșitul campionatului.

Vlad Opriş vine după o accidentare şi trebuie să îşi revină complet. Va intra în programul de pregătire al echipei, dar şansele sunt mici ca el să joace din primele etape din retur. La experienţa lui pe care a acumulat-o în Liga a 3-a şi Liga a 2-a ne poate ajuta din mai multe puncte de vedere şi de aceea i-am propus să fie şi antrenor secund la echipă.

Sper să ne poate ajuta cât mai repede şi din teren.  Venirea sa la Şimleu este un plus pentru echipă”, a declarat preşedintele clubului Sportul Şimleu Silvaniei, Ioan Gurzău, pentru Sportul Sălăjean.

  • Vlad Opriș a fost legitimat în prima parte a campionatului la echipa din Liga 2, Fotbal Comuna Recea. Nu a jucat însă nici măcar un meci, după care a fost pus pe liber.

Sportul Şimleu Silvaniei poate vinde în Liga 1 

Viitorul Pandurii și-a manifestat interesul pentru transferul portarului Paul Cosma (18 ani), de la Sportul Şimleu Silvaniei. Gorjenii au însă de așteptat dacă vor în continuare să îl ia, pentru că tânărul va merge în probe la o echipă din Liga 1, FC Botoșani. Așadar, Sportul Şimleu Silvaniei poate vinde în prima divizie, dacă portarul va da randament.

Despre interesul celor două cluburi a vorbit și Paul Cosma, care a lăsat impresia că, așa cum și era de așteptat, pare tentat să meargă în prima divizie. E nerăbdător să se pregătească cu echipa din Moldova, iar dacă va convinge, i se va propune un contract.

Seria 10 din Liga 3 se va relua cu Sportul Şimleu Silvaniei pe locul 6 din 10 echipe, după 10 etape. Echipa a înregistrat trei victorii, patru egaluri și trei înfrângeri și a strâns un total de 13 puncte.

Foto: C.S. Sportul „2007” Șimleu Silvaniei

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 09 Jan. 2021, 18:10 Liga 3
Pe aceeași temă