Sportul Şimleu Silvaniei dă afară doi jucători, după ce au venit beți la antrenament. Au sărbătorit peste măsură victoria din etapa trecută și antrenorul a cerut rezilierea: ”Între ei şi retrogradare, aleg retrogradarea”

Răzvan STÎNGĂ 23 Mar. 2021, 15:07 Liga 3
Sportul Şimleu Silvaniei dă afară doi jucători, după ce au venit beți la antrenament. Au sărbătorit peste măsură victoria din etapa trecută și antrenorul a cerut rezilierea: ”Între ei şi retrogradare, aleg retrogradarea”

Sportul Şimleu Silvaniei va da afară doi jucători, pe Bogdan Ciaca şi Silviu Crişan, pe motiv de îndisciplină. Aceștia au venit sub influența băuturilor alcoolice la un antrenament, după ce au sărbătorit peste măsură victoria de sâmbătă. Conducerea nu a trecut peste actul de indisciplină a celor doi fotbaliști.

Sportul Şimleu Silvaniei a câștigat, în etapa a 12-a a Seriei 10, meciul de pe teren propriu, cu Progresul Şomcuta Mare, scor 2-1. Victoria a făcut ca anumiți jucători să celebreze succesul prea mult. A doua zi, duminică, la antrenament, Ciaca și Crişan s-au prezentat în stare de ebrietate, iar clubul va rezilia contractele. În acest moment, jucătorii au fost scoși din lot.

George Zima: ”Am foarte mulţi copii în vestiar şi am anumite principii” 

Antrenorul George Zima a fost cel care a semnalat problema și a afirmat că nu poate trece peste așa ceva. A spus că mai bine retrogradează, decât să le dea încă o șansă celor de doi jucători.

Cei doi au comis acte de indisciplină foarte grave, care sunt incompatibile cu sportul de performanţă. Am întocmit referatele pentru rezilierea contractelor, iar cei doi nu mai fac parte din echipă. I-am spus și preşedintelui, dacă este să aleg între ei şi retrogradare, aş alege retrogradarea.

Am foarte mulţi copii în vestiar şi am anumite principii. Nu îmi bat joc de cariera mea şi de munca mea”, a precizat antrenorul George Zima, citat de Sportul Sălăjean.

Sportul Şimleu Silvaniei, locul 6 în Seria 10 a Ligii 3 

Sportul Şimleu Silvaniei se află la mijlocul clasamentului în Seria 10 din Liga 3, cu 16 puncte în 12 meciuri. Primele trei locuri în serie sunt ocupate de SCM Zalău, 27 de puncte, Minaur Baia Mare, 23 de puncte, CA Oradea, 21 de puncte.

Sportul Şimleu Silvaniei va juca în runda următoare chiar cu echipa care închide podiumul, CA Oradea.

Foto: C.S. Sportul „2007” Șimleu Silvaniei

https://liga2.prosport.ro/liga-3/csm-focsani-si-a-dat-afara-golgheterul-si-ii-aduce-acuzatii-grave-atacantul-fost-la-cs-u-craiova-sau-rapid-n-a-putut-explica-legatura-cu-unul-dintre-arbitrii-condamnati-in-dosarul-mita-pen-19175698

https://liga2.prosport.ro/liga-3/sr-brasov-a-ramas-fara-un-jucator-la-doar-21-de-ani-a-decis-sa-renunte-la-cariera-de-fotbalist-si-sa-mearga-la-munca-in-tarile-de-jos-19175209

https://liga2.prosport.ro/liga-3/foto-si-video-doua-meciuri-din-liga-3-de-la-brasov-si-rasinari-amanate-pentru-o-zi-din-cauza-faptului-ca-organizatorii-n-au-facut-fata-zapezii-19175144

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 23 Mar. 2021, 15:07 Liga 3
Pe aceeași temă