Sorin Ciobanu, om de bază la Chimia Brazi

02 Apr. 2009, 15:11 Liga 3
Sorin Ciobanu, om de bază la Chimia Brazi

Fostul junior al echipei Petrolul Ploiești, Sorin Ciobanu, a ajuns om de bază la Chimia Brazi. După ce a fost folosit pe postul de fundaș dreapta și chiar pe acela de mijlocaș defensiv (în perioada în care Chimia Brazi era antrenată de Ion Cojocaru), Sorin Ciobanu, la doar 23 de ani, este unul dintre fundașii centrali importanți ai grupării de lângă Combinat.

 

El a reușit chiar să depășească o perioadă dificilă din viața sa și acum dă senzația că se poate conta pe el în reconstrucția echipei din Brazi.

 

Reprofilarea lui Ciobanu în “stopper" este opera antrenorului Ștefan Preda, cel care a intuit că tânărul fotbalist are calități ideale pentru acest post.

 

Chiar și așa, Ciobanu mai are de lucrat la capitolul poziționare în teren, nu de puține ori fiind surprins departe de adversarul pe care ar fi trebuit să-l marcheze. Fără să rupă gura târgului până acum, Ciobanu a arătat, totuși, că are potențial și n-ar fi exclus ca în viitor să revină la echipa la care și-a încheiat junioratul – Petrolul Ploiești. Pentru asta, cu siguranță, trebuie să aibă grijă și la viața extrasportivă, nu de alta, dar a mai “comis-o" în trecut de câteva ori.

 

Sursa: www.ziarulprahova.ro
 

02 Apr. 2009, 15:11 Liga 3
Pe aceeași temă