Sergiu Costin s-a întors în iarbă! A fost numit antrenor la Someșul Dej în locul lui Alpar Meszaros, plecat de la echipă din cauza ”căpușelor”. Fostul fundaș al Oțelului Galați a debutat cu dreptul

Răzvan STÎNGĂ 27 Apr. 2021, 14:04 Liga 3
Sergiu Costin s-a întors în iarbă! A fost numit antrenor la Someșul Dej în locul lui Alpar Meszaros, plecat de la echipă din cauza ”căpușelor”. Fostul fundaș al Oțelului Galați a debutat cu dreptul

Sergiu Costin (42 de ani), campion al României cu Oțelul Galați în 2011, a coborât în iarbă. Nu ca jucător, ci ca antrenor al celor de la Someșul Dej (Seria 10 din Liga 3). Fostul fundaș i-a luat locul lui Alpar Meszaros, plecat de la echipă după etapa a 16-a, după 0-0 cu Progresul Şomcuta Mare.

Sergiu Costin a fost numit manager general la începutul campionatului, la Someșul Dej

Sergiu Costin chiar a debutat pe banca tehnică și a făcut-o cu dreptul. Someșul Dej (locul 5 în acest moment în Seria 10) a învins CA Oradea (locul 4), echipă care se afla în acel moment în lupta pentru locurile pentru play-off-ul de promovare. Partida s-a jucat în etapa a 17-a, penultima a campionatului regular, iar Someșul Dej s-a impus cu 2-0 (foto, de la începutul meciului). Ionuț Dobrea (6) și Florin Boeran (24) au fost marcatorii.

Someșul Dej mai are o partidă până la finalul sezonului. În etapa a 18-a, va evolua în deplasare cu CSC Sânmartin.

  • Sergiu Costin se afla deja în cadrul echipei Someșul Dej de la începutul campionatului, când a fost numit manager general.

Alpar Meszaros a plecat de la echipă din cauza ”căpușelor” 

Fostul antrenor Alpar Meszaros a plecat de la echipă din cauza unor neînțelegeri cu anumiți oameni din jurul patronului, cel mai probabil persoane care activează oficial în cadrul clubului. Meszaros a lăudat implicarea omului de afaceri Vicenţiu Ştir, dar a apreciat că s-a înconjurat de anumiți oameni care fac rău echipei, pe care i-a numit ”căpușe”.

Fotbalul ăsta superb mi-a oferit totul în viaţă şi nu o să îmi bat joc de el, dar nici nu las pe alţii să îşi bată joc de el. Nu îmi permit să fac asta. A fost o despărţire amiabilă, ne vedem fiecare de drumul lui. E păcat, pentru că am avut o relaţie bună cu finanţatorul.

El investeşte în echipă, pune suflet, e devotat în totalitate scopului pe care, însă, nu-l va atinge niciodată. Are nişte căpuşe care îl influenţează total negativ. Ca el au mai fost alţii care au încercat şi au eşuat”, a spus Meszaros, citat de Cluj Sport.

Someșul Dej a ratat promovarea în Liga 3 pe plan sportiv la finalul sezonului trecut, dar a făcut cerere la FRF 

Someşul Dej a trecut printr-o schimbare radicală vara trecută, după ratarea promovării în Liga 3 din punct de vedere sportiv. A fost reprezentanta Clujului în barajul pentru Liga 3, dar a pierdut meciul din ultima etapă cu CA Oradea, reprezentanta Bihorului, cu 1-2. Eșecul l-a făcut pe finanțatorul Vicenţiu Ştir să ia o decizie drastică, prin care să schimbe vizibil strategia. A decis să nu mai prelungească înțelegerile jucătorilor, cu excepția câtorva tineri. Asta în prima fază.

În cele din urmă, Someșul Dej a fost primită în Liga 3, după ce FRF a schimbat modul de desfășurare al Ligii 3, transformând campionatul în unul cu 10 serii a câte 10 echipe. Existau mai multe locuri vacante, clubul a solicitat înscrierea și a fost astfel acceptat în divizia a treia.

S-a format o echipă pe moment, după ce a fost luat tot lotul de 2001 al celor de la Gloria Bistrița Junior, dar în cele din urmă s-au prelungit și contractele cu opt jucători dintre cei care au participat și au ratat accederea în Liga 3 pe teren, după meciul cu CA Oradea. Tot la acel moment, Sergiu Costin a fost numit manager general la Someșul Dej.

https://liga2.prosport.ro/liga-3/scm-zalau-si-a-asigurat-prezenta-la-barajul-de-promovare-in-liga-2-insa-o-face-de-pe-locul-2-dupa-ce-minaur-baia-mare-a-devenit-campioana-seriei-a-10-a-a-ligii-3-adversarii-pe-care-ii-pot-intalnii-19181584

https://liga2.prosport.ro/liga-3/sc-otelul-vede-promovarea-georgian-paun-i-a-calificat-pe-galateni-in-barajul-pentru-liga-2-dar-lupta-pentru-locul-1-in-seria-2-a-ligii-3-e-mai-stransa-ca-niciodata-egalitate-de-puncte-si-de-golaver-19181557

https://liga2.prosport.ro/liga-3/foresta-suceava-si-bucovina-radauti-merg-la-brat-la-barajul-de-promovare-in-liga-2-cele-doua-echipe-sucevene-nu-sunt-inca-sigure-de-locul-final-deci-nici-de-adversarul-pe-care-il-vor-intalni-19181460

https://liga2.prosport.ro/liga-3/situatia-s-a-stabilit-si-in-seria-6-a-ligii-3-vedita-colonesti-si-acso-filiasi-merg-la-brat-in-barajul-de-promovare-colonestiul-si-a-calificat-rivala-inainte-sa-joace-in-etapa-a-17-19181134

 

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 27 Apr. 2021, 14:04 Liga 3
Pe aceeași temă