Someșul Dej, sezonul trecut la retrogradare, acum la promovare! Atacă accederea în Liga 2, iar Sergiu Costin e pregătit de întâlnirea cu Dorinel Munteanu: ”Mi-aș dori să ajungă și el în divizia a doua”

Răzvan STÎNGĂ 13 Dec. 2021, 15:40 Liga 3
Someșul Dej, sezonul trecut la retrogradare, acum la promovare! Atacă accederea în Liga 2, iar Sergiu Costin e pregătit de întâlnirea cu Dorinel Munteanu: ”Mi-aș dori să ajungă și el în divizia a doua”

Someșul Dej s-a luptat pentru evitarea retrogradării sezonul trecut, dar de această dată atacă promovarea. Se află pe locul 3 în Seria 10 a Ligii a 3-a, când mai sunt trei etape din sezonul regular, și are șanse mari să fie în play-off-ul pentru accederea în Liga 2.

Vicențiu Știr, finanțator Someșul Dej: ”Suntem pregătiți și pentru Liga 2 fără probleme” 

Competiția din această stagiune e puțin diferită față de precedenta, iar primele patru clasate la finalul întrecerii regulare vor juca un play-off. În acest moment, distanța dintre Someșul Dej și liderul CA Oradea nu este una mare, de șase puncte, astfel că oamenii din conducerea clubului din Dej au încredere că pot face o oarecare surpriză și pot ajunge în Liga 2.

Vicențiu Știr, finanțatorul clubului dejean, e pregătit să susțină echipa și în divizia a doua, mai ales că, după cum a afirmat, condițiile de pregătire permit acest lucru.

Am început proiectul în 2017, din Liga a 5-a, am stat doi ani în Liga a 4-a, iar apoi am promovat. Anul acesta ne-am propus play-off-ul și dacă se poate Liga 2, vom merge în Liga 2. Suntem pregătiți și pentru Liga 2 fără probleme. În acest club toți suntem egali și toți suntem setați spre performanță.

La condițiile pe care le avem, concurăm cu niște echipe cu tradiție, dar și cu cele cu bugete foarte mari”, a declarat Vicențiu Știr pentru Look Sport.

Sergiu Costin, pregătit de un duel cu Dorinel Munteanu în Liga 2! 

Directorul sportiv de la Someșul Dej, nimeni altul decât Sergiu Costin, campion al României cu Oțelul Galați (sezonul 2010-2011), visează cu ochii deschiși și își dorește promovarea, dar și un duel cu Dorinel Munteanu, care acum pregătește SC Oțelul, iar gălățenii au la rândul lor șanse la promovarea în Liga 2, din Seria 2 a Ligii a 3-a, unde sunt lideri.

Dorinel Munteanu a fost antrenorul Oțelului Galați când se cucerea titlul în Liga 1 și echipa juca în grupele Ligii Campionilor.

Îmi doresc pentru Dorinel să promoveze. Ne-am întâlnit acum nu foarte mult timp, am povestit. E susținut acolo, așa că are toate șansele să promoveze și chiar mi-aș dori acest lucru”, a afirmat Sergiu Costin.

Someșul Dej încheie podiumul în Seria 10 a Ligii a 3-a 

Așadar, Someșul Dej este pe locul 3 în Seria 10 a Ligii a 3-a, cu 29 de puncte după 15 meciuri, la șase puncte de liderul CA Oradea și la patru de locul secund, Minaur Baia Mare. Pe 4 se clasează Lotus Băile Felix, cu 27 de puncte, iar pe 5 SCM Zalău, cu 22 de puncte.

La reluarea Ligii a 3-a, în 2022, în martie, Someșul Dej debutează cu un meci contra echipei Progresul Şomcuta Mare, locul 8.

Foto: Look Sport

https://liga2.prosport.ro/liga-3/crisul-chisineu-cris-si-a-atins-obiectivul-stagional-prin-calificarea-in-play-off-ul-ligii-3-am-gasit-calea-spre-performanta-dar-nu-avem-presiunea-promovarii-19214096

https://liga2.prosport.ro/liga-3/metalurgistul-cugir-mereu-in-frunte-in-liga-3-insa-totusi-departe-de-liga-2-lucian-itu-exceptand-sincopele-din-dubla-de-baraj-cu-scm-zalau-pot-concluziona-ca-intregul-an-calendaristic-19214023

https://liga2.prosport.ro/liga-3/sr-brasov-sanctionata-cu-forfait-la-meciul-castigat-pe-teren-cu-sepsi-osk-2-dupa-ce-ar-fi-folosit-un-jucator-in-stare-de-suspendare-clubul-ajuns-acum-pe-loc-retrogradabil-va-contesta-decizia-si-re-19213986

https://liga2.prosport.ro/liga-3/csm-resita-a-facut-primele-doua-transferuri-si-s-a-despartit-de-doi-jucatori-brazilianul-pedro-henrique-revine-in-fotbalul-romanesc-si-va-fi-antrenat-din-nou-de-dan-alexa-echipa-din-valea-domanului-19213942

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 13 Dec. 2021, 15:40 Liga 3
Pe aceeași temă