SCM Zalău, revelația Ligii 3. Sezonul trecut a fost salvată de la retrogradare de pandemie, acum e pe locul 1 și neînvinsă în Seria 10. Marius Pașca: ”Putem să câștigăm campionatul”

Andrei PASCU 09 Nov. 2020, 15:14 Liga 3
SCM Zalău, revelația Ligii 3. Sezonul trecut a fost salvată de la retrogradare de pandemie, acum e pe locul 1 și neînvinsă în Seria 10. Marius Pașca: ”Putem să câștigăm campionatul”

SCM Zalău este una dintre surprizele sezonului în Liga 3. Dacă stagiunea trecută se afla pe ultimul loc în Seria a 5-a și era în mare pericol să retrogradeze, dacă întrecerea nu se oprea din pricina pandemiei de COVID-19, de această dată se află într-o situație diametral opusă. Formația pregătită de Marius Pașca e pe primul loc în Seria 10.

Marius Pașca: ”Consider că avem capacitatea de a ne mobiliza şi de a câştiga şi aceste două meciuri” 

Antrenorul este încrezător că poziția ocupată în acest moment nu este o simplă coincidență, iar asta se va vedea în returul campionatului. E convins că SCM Zalău va continua seria rezultatelor pozitive și în partea a doua a sezonului. Marius Pașca are în plan să termine și următoarele două meciuri cu victorii, pentru a păstra sau mări diferența față de locul 2.

Poziția secundă în Seria 10 din Liga 3 este ocupată de Minaur Baia Mare, echipă care a fost la un pas să promoveze în Liga 2 anul fotbalistic precedent. A jucat barajul cu Fotbal Comuna Recea, dar l-a pierdut.

Urmează două meciuri grele, mai ales că există şi o oarecare stare de oboseală. Mă bucur că o ţinem din victorii în victorii, suntem pe primul loc şi dacă vom câştiga şi ultimele două meciuri, ne vom consolida poziţia de lider. Fără să par lipsit de modestie, sunt încrezător că putem termina pe locul 1. Consider că avem capacitatea de a ne mobiliza şi de a câştiga şi aceste două meciuri.

Fiecare jucător o să aibă şansa lui să joace. Sigur că la orice echipă, unii joacă mai mult, alţii mai puţin, depinde doar de ei, de cum se pregătesc. Important este ca jucătorii tineri să crească în valoare, alături de jucătorii cu experienţă”, a spus Marius Pașca, citat de Sportul Sălăjean.

Marius Pașca, despre cel mai recent meci: ”Felicit jucătorii pentru această victorie” 

În ultima etapă a turului, a 9-a, SCM Zalău a trecut la pas, pe teren propriu, de Progresul Şomcuta Mare, scor 4-0, prin golurile lui Alin Mutu (13), Florin Istrate (30), Raul Stanciu (38), Mihai Petra (43). Marius Pașca și-ar dori ca toate partidele să fie câștigate de o asemenea manieră.

În prima repriză, ca joc, ca exprimare şi ca atitudine vizavi de joc, am reuşit să înscriem patru goluri şi am avut alte două-trei situaţii bune şi asta mă bucură, dar sunt dezamăgit de partea a doua în ceea ce priveşte ratările sau cum am abordat faza de atac. Chiar dacă adversarul nu şi-a creat situaţii mari de a marca, mă bucuram dacă reuşeam să mai înscriem măcar un gol şi în partea secundă. Una peste alta, a fost un meci reuşit şi felicit jucătorii pentru această victorie”, a spus Marius Pașca referitor la meciul din etapa a 9-a.

SCM Zalău are un meci mai puțin 

Minaur Baia Mare a câștigat cu același scor în ultima rundă a turului, contra celor de la CSM Satu Mare. Echipa din Zalău este pe primul loc, cu 20 de puncte, la egalitate cu Minaur Baia Mare, dar cu un meci mai puțin.

Nu a jucat în etapa precedentă, cu CSM Satu Mare, din cauza cazurilor de COVID-19 de acolo. Locul 3 în Seria 10 este ocupat de CA Oradea, 14 puncte în opt meciuri.

Toate rezultatele etapei a 9-a din Liga 3 sunt disponibile AICI 

Foto: SCM Zalău

https://liga2.prosport.ro/liga-3/gest-umanitar-la-alba-iulia-jucatorii-unirii-vindecati-de-covid-19-au-donat-plasma-cu-anticorpi-e-felul-nostru-de-a-multumi-tuturor-celor-care-ne-au-ajutat-sa-invingem-aceasta-boala-19156747

https://liga2.prosport.ro/liga-3/viitorul-selimbar-singura-echipa-din-liga-3-cu-punctaj-maxim-la-finalul-turului-florin-maxim-ne-dorim-promovarea-iar-cand-spun-noi-ma-refer-la-toata-lumea-din-selimbar-situatia-19156706

https://liga2.prosport.ro/liga-3/petre-gigiu-a-debutat-cu-o-remiza-la-daesti-am-vrut-sa-reintru-in-circuitul-fotbalului-romanesc-19156702

https://liga2.prosport.ro/liga-3/liga-3-etapa-9-ultima-a-turului-9-meciuri-se-desfasoara-in-acest-moment-iar-sase-partide-au-fost-amanate-din-cauza-covid-19-19156119

Andrei PASCU 09 Nov. 2020, 15:14 Liga 3
Pe aceeași temă