SCM Zalău și-a numit noul antrenor! Cine va conduce echipa în play-out, după demiterea lui Dorin Toma

Răzvan STÎNGĂ 30 Mar. 2022, 13:54 Liga 3
SCM Zalău și-a numit noul antrenor! Cine va conduce echipa în play-out, după demiterea lui Dorin Toma

SCM Zalău și-a ales noul antrenor, după ce a reziliat contractul cu Dorin Toma. Conducerea a decis să apeleze la un nume din cadrul clubului, Marius Muntean, care până acum pregătea o echipă de republicani. Alegerea e una surprinzătoare, întrucât se părea că se va merge tot pe varianta unui antrenor experimentat.

Marius Muntean, noul antrenor al SCM Zalău 

În trecut, Marius Muntean a pregătit din postura de ”principal” echipe precum Atletic Zalău, CS Crasna sau Rapid Jibou. În plus, a fost și antrenor secund la Luceafărul Bălan, pe vremea în care ”principal” era Marius Pașca, actual manager al SCM Zalău.

Rămâne de văzut dacă Marius Muntean va rămâne pe această poziție și pentru anul următor, după finalizarea actualului sezon din Seria 10 a Ligii a 3-a, unde SCM Zalău va juca în play-out.

Echipa de seniori a clubului nostru va fi pregătită, începând de astăzi (n.r. – marți), de Marius Muntean, unul dintre cei mai emblematici jucători ai Armăturii Zalău. Muntean a fost antrenor secund la Armătura Zalău pentru o scurtă perioadă de timp, când principal ea fost Marius Pașca.

Marius Muntean a mai pregătit Rapid Jibou, CS Crasna și Atletic Zalău, iar la un moment dat a fost secundul lui Marius Pașca și la Luceafărul Bălan.

Începând din vara anului trecut, Marius Muntean pregătește echipa de juniori republicani A a clubului nostru”, se arată pe pagina de Facebook a SCM Zalău.

SCM Zalău l-a demis pe Dorin Toma după ratarea play-off-ului

SCM Zalău va începe play-out-ul Seriei 10 din Liga 3 de pe primul loc, cu 28 de puncte, cu cinci puncte peste următoarea clasată, Sportul Șimleu Silvaniei. În prima rundă pentru evitarea retrogradării, SCM Zalău va evolua pe teren propriu, cu ultima clasată Luceafărul Oradea.

Tocmai pentru că s-a ratat play-off-ul, din acest motiv a fost și demis Dorin Toma. A fost activată clauza prin care poate fi dat afară fără probleme dacă ratează calificarea în grupa pentru promovare.

Eu când am venit la echipă am avut o altfel de înţelegere cu cei din conducere, dar în contract s-a pus această clauză. Am acceptat-o şi am mers pe încredere şi pe cuvânt. Din păcate nu primează cuvântul ci rămâne ce este scris negru pe alb. Eu am greşit că am acceptat acea clauză. În acel moment, oricine venea nu cred că ar fi acceptat aşa ceva, fiindcă echipa avea patru înfrângeri în opt etape. Îmi va fi învăţătură de minte pe viitor.

Am regrete că în iarnă am construit o echipă frumoasă, am adus mulţi jucători peste nivelul Ligii a III-a, i-am pregătit foarte bine şi nu mă pot bucura de ea. Acesta este regretul meu.Antrenorul care vine va avea o echipă foarte frumoasă şi bine pregătită. Doar să se bucure de ea”, a declarat Dorin Toma după rezilierea contactului, potrivit Sportul Sălăjean.

Foto: Sportul Sălăjean

https://liga2.prosport.ro/liga-3/viitorul-daesti-se-muta-si-ea-cu-meciurile-de-acasa-pe-stadionul-municipal-din-ramnicu-valcea-urmand-o-pe-cs-comunal-selimbar-florin-costea-rateaza-prima-parte-a-play-off-ului-ligii-3-din-cauza-unei-19225034

https://liga2.prosport.ro/liga-3/minaur-baia-mare-si-a-masurat-fortele-cu-cfr-cluj-inaintea-debutului-in-play-off-cum-s-a-descurcat-formatia-lui-ciprian-danciu-in-fata-campioanei-romaniei-19224983

https://liga2.prosport.ro/seria-1/suma-pe-care-u-cluj-o-poate-lua-in-2022-de-la-bugetul-local-cati-bani-i-au-fost-propusi-din-partea-comisiei-de-analiza-si-selectie-si-care-e-situatia-echipelor-viitorul-cluj-si-sana-19224972

https://liga2.prosport.ro/liga-3/cs-tunari-a-numit-inlocuitorul-lui-odoroaba-chiar-inainte-de-startul-play-off-ului-ligii-3-marcel-abaluta-a-preluat-echipa-ilfoveana-19224971

 

 

 

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 30 Mar. 2022, 13:54 Liga 3
Pe aceeași temă