SCM Zalău, tot mai încrezătoare în promovarea în Liga 2, după victoria cu ”U” Cluj. Reacția antrenorului Marius Pașca, după succesul cu ardelenii

Andrei PASCU 04 Feb. 2021, 16:23 Liga 3
SCM Zalău, tot mai încrezătoare în promovarea în Liga 2, după victoria cu ”U” Cluj. Reacția antrenorului Marius Pașca, după succesul cu ardelenii

SCM Zalău (locul 1 în Seria 10 din Liga 3) a produs surpriza în meciul amical disputat miercuri, cu Universitatea Cluj. A reușit să câștige partida de pe terenul din Parcul Sportiv “Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca, cu 2-1. La final, antrenorul Zalăului, Marius Paşca, nu avea cum să fie altfel decât foarte mulțumit de rezultat, dar și de joc.

Marius Pașca: ”Rezultatul este mai mult decât satisfăcător”

Deși a recunoscut că scorul a fost pus și pe seama faptului că a fost un amical, Paşca este convins să victoria nu poate decât să le dea un plus de moral jucătorilor săi, care vor încerca să mențină evoluțiile bune din 2020. Să forțeze promovarea în Liga 2, din Seria 10 a Ligii 3.

Este un meci de pregătire, dar rezultatul este mai mult decât satisfăcător, ţinând cont de faptul că am jucat cu Universitatea Cluj, o echipă de tradiţie care evoluează în Liga a 2-a. Venim şi pe fondul de oboseală acumulat în cantonament, astfel că satisfacţie este mult mai mare.

Sigur, până la urmă este doar un meci amical, dar suntem pe drumul cel bun. Evoluţia băieţilor este mai mult decât mulţumitoare”, a spus Marius Paşca, citat de Sportul Sălăjean.

În această perioadă, SCM Zalău se află în cantonament în localitatea Băile Felix. Marius Pașca a oferit și câteva informații în această direcție și a declarat că stagiul a decurs conform celor plănuite de el. Acesta se finalizează duminică, 6 februarie.

Echipa se pregăteşte bine în cantonament şi sperăm să continuăm pe aceeaşi pantă ascendentă. Avem condiţii bune de pregătire şi sper să fim feriţi de accidentări”, a mai spus antrenorul echipei SCM Zalău.

Echipa pusă în teren de Marius Pașca, în victoria cu ”U” Cluj: SCM Zalău: Bg. Miron (Andr. Pop 35, Tudor Mare 70) – Rz. Dulap, A. Mutu, Ius. Ardelean (L. Kis 45), Cohan, Forna (Duma 45), Onicaş (Calugher 70), R. Stanciu (Mih. Petra 70), Culda (Al. Jula 55), Fl. Istrate (D. Cozma 65), Logon (Sg. Pop 45)

În cantonament, SCM Zalău a mai disputat un singur meci amical. S-a impus cu 3-1 în faţa juniorilor de la Viitorul Cluj. Apoi, pe 29 ianuarie, trebuia să mai juace un test cu Petrolul sau Viitorul Pandurii, dar ambele variante au picat. Următoarea partidă de verificare a trupei din Zalău este programată pe 13 februarie, cu Progresul Șomcuța Mare.

SCM Zalău, cu patru puncte peste locul 2

În 10 meciuri disputate până acum în Seria 10 din Liga 3, SCM Zalău a strâns 24 de puncte, din șapte victorii și trei rezultate de egalitate. Pe locul 2 se află Minaur Baia Mare, 20 de puncte, iar pe 3 se clasează CA Oradea, 17 puncte.

În prima etapă din 2020, SCM Zalău va evolua în deplasare contra echipei Someșul Dej, locul 5.

Foto: Sport Club Municipal Zalău

https://liga2.prosport.ro/seria-1/u-cluj-continua-rezultatele-rusinoase-din-amicale-astazi-se-judeca-litigiul-cu-farul-19167936

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-costel-enache-e-calm-dupa-a-treia-infrangere-consecutiva-pentru-u-cluj-in-amicale-trebuie-sa-luam-lucrurile-per-ansamblu-am-facut-un-pact-la-inceput-ca-ne-vom-sus-19168003

https://liga2.prosport.ro/liga-3/stiinta-miroslava-merge-in-cantonament-la-vatra-dornei-si-are-stabilite-patru-amicale-cristian-popovici-are-o-durere-dupa-ce-a-pierdut-un-jucator-dadea-greutate-echipei-19168062

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 04 Feb. 2021, 16:23 Liga 3
Pe aceeași temă