Schimbări importante sub Tâmpa! SR Brașov are un nou manager general și antrenor principal, iar Gabi Stan se alătură Consiliului Director. Suporterii ”stegari” salută deciziile

Adi MARICA 26 Aug. 2020, 14:48 Liga 3
Schimbări importante sub Tâmpa! SR Brașov are un nou manager general și antrenor principal, iar Gabi Stan se alătură Consiliului Director. Suporterii ”stegari” salută deciziile

Schimbări la toate nivelurile la ACS SR Municipal Brașov. Confruntată cu o mulțime de probleme legate de finanțare, lipsa bazei sportive, dar și un lot subțiat serios după plecările mai multor jucători, cei de la ”Steagu’” au ajuns la un acord cu Ciprian Jurubescu, președintele celor de la Colțea Brașov (Liga 4), scrie Monitorul Expres.

Ciprian Jurubescu: ”Sunt pregătit”

După o întâlnire care a avut loc luni seara, Jurubescu s-a înțeles cu cei din conducerea SR Brașov, iar acesta va fi noul manager general al clubului.

„Discuțiile cu cei de la ACS SR Brașov au fost încă din iarnă, dar atunci nu s-au concretizat. Acum, m-am gândit foarte bine că este posibil să fie o șansă unică pentru mine să conduc echipa orașului. Sunt pregătit, sunt entuziasmat și doresc să aduc toți stegarii sub același acoperiș. Voi avea un un contract de management pe cinci ani în care voi lucra benevol, fără salariu, dar cu anumite bonusuri de performanță, dar și cu o clauză de reziliere dacă echipa se va afla în obiectiv și voi fi îndepărtat. Cu siguranță vom avea o abordarea modernă. Am cerut suporterilor să-mi aprobe ca orice plată financiară sau orice transfer să fie aprobat în Comitetul Director al clubului.

În prima fază am nevoie de câteva zile să mă informez despre tot ce s-a întâmplat până acum la acest club. Îndemnul meu pentru toți stegarii este să mă contacteze și cu mare drag vor găsi în mine un interlocutor deschis.

Am lucrat pentru FC Brașov în perioada 2007-2012 fără salariu, apoi am lucrat la Corona în Liga 1. Am trăit și anul în care Brașovul a avut două echipe în Liga 1, dar ambele au terminat pe locuri retrogradabile. Acest oraș nu este pregătit pentru mai mult decât o echipă la nivel de performanță, astfel că voi face tot posibilul ca acestă echipă să aparțină comunității, iar toți suporterii să se regăsească în ea”, a precizat Jurubescu, citat de Monitorul Expres.

Liviu Nicolae, antrenor la SR Brașov

Ciprian Jurubescu vine la ACS SR Brașov cu antrenorul Liviu Nicolae (foto principal, alături de Jurubescu), cel care va fi noul ”principal” al echipei, iar Ioan Naghi va rămâne director tehnic.

Liviu Nicolae și Ioan Naghi vor face o selecție printre jucătorii celor de la ACS SR Brașov și Colțea Brașov, cei mai buni urmând să joace la echipa de Liga a 3-a, iar restul vor fi lăsați să joace la Colțea, în Liga a 4-a Brașov.

Jurubescu deține și o bază sportivă la Tărlungeni, astfel că echipa se va putea antrena acolo, iar meciurile oficiale se vor disputa pe stadionul Tineretului.

Gabi Stan, în conducerea clubului brașovean

O altă mutare interesantă este cooptarea lui Gabriel Stan în conducerea clubului în Consiliul Director, în locul lui Florin Ghimbășan.

Fostul arbitru dorește să revină în activitatea de arbitraj ca observator de arbitri pe plan național.

Reputatul antrenor brașovean a fost în ultimii ani șeful departamentului scouting de la Colțea Brașov.

Toate aceste mutări vor fi oficializate după semnarea actelor.

„Îi urăm bun venit lui Ciprian Jurubescu, noul manager general de la SR Brașov! Suntem încântați să anunțăm faptul că Ciprian se alătură proiectului suporterilor stegari, care va trece într-o nouă etapă. Având în vedere rezultatele sportive obținute în ultimii ani și experiența acumulată atât la nivel de seniori, cât și de juniori, implicarea sa la SR Brașov va aduce un imens plus de valoare în managementul clubului. Îi mulțumim pentru faptul că a îmbrățișat de la prima discuție ideea acestui proiect unic din fotbalul brașovean.

Liga Suporterilor Stegari va rămâne implicată alături de Ciprian, oferindu-ne întregul suport pentru a readuce împreună pe Steagu’ acolo unde îi este locul în fotbalul românesc. Intenționăm să dezvoltăm împreună o strategie pe termen lung în relația cu autoritățile și mediul privat pentru a asigura un climat profesionist la SR Brașov.

Totodată, suntem onorați și de venirea domnului Gabriel Stan în consiliul director al clubului. Pentru suporterii stegari este un titan al istoriei, iar locul ocupat de dumnealui validează proiectul #SteagulRenaște început acum 3 ani”, a anunţat şi Liga Suporterilor Stegari.

https://liga2.prosport.ro/special/marian-ivan-s-a-saturat-de-dezbinare-si-cere-reinfiintarea-fc-brasov-a-sosit-timpul-renasterii-e-momentul-sa-ne-dam-mana-cu-totii-dorinta-fostului-mare-atacant-la-aniversarea-a-19134392

https://liga2.prosport.ro/liga-3/florin-stinga-a-plecat-de-la-sr-brasov-si-continua-ca-antrenor-la-alta-echipa-din-liga-3-am-sufletul-impacat-pentru-ca-in-calitate-de-antrenor-am-dat-totul-pentru-ca-aceasta-echipa-a-supo-19135765

https://liga2.prosport.ro/special/brasovul-pierde-inca-un-stadion-de-fotbal-a-inceput-demolarea-arenei-carpati-decebal-campeanu-mi-se-rupe-sufletul-cand-vad-de-ce-se-intampla-aici-ce-se-va-construi-in-acel-loc-19133239

Adi MARICA 26 Aug. 2020, 14:48 Liga 3
Pe aceeași temă