SC Oțelul și-a conturat programul pregătirilor, până la reluarea Ligii 3. Gălățenii se reunesc pe 18 ianuarie și vor disputa cinci meciuri amicale

Răzvan STÎNGĂ 14 Jan. 2021, 18:40 Liga 3
SC Oțelul și-a conturat programul pregătirilor, până la reluarea Ligii 3. Gălățenii se reunesc pe 18 ianuarie și vor disputa cinci meciuri amicale

SC Oțelul, una dintre echipele importante din Liga 3 și care vrea să promoveze la finalul acestui sezon, se reunește pentru pregătirea reluării campionatului pe 18 ianuarie. Gălățenii vor efectua apoi vizita medicală, dar și-au făcut programul și în privința meciurilor amicale.

SC Oțelul, cinci meciuri amicale. Printre adversari se numără și SCM Gloria Buzău

Antrenorul Petre Grigoraș și stafful au stabilit până acum cinci partide de verificare, până la primul duel oficial din 2021, din Seria 2 a Ligii a 3-a. La aproximativ o săptămână după reunire, 26 ianuarie, SC Oțelul va disputa și cel mai important test, cu echipa din Liga 2, SCM Gloria Buzău.

Apoi, vor urma alte patru amicale cu formații din Liga 3: CSM Râmnicu Sărat (17 februarie și 20 februarie), Sporting Juniorul Vaslui (24 februarie) și Metalul Buzău (27 februarie).

Oțelarii mai au o săptămână din vacanța de iarnă, iar de pe 18 ianuarie vor relua pregătirile pentru partea secundă a Ligii 3, sezonul 2020/2021. Staff-ul tehnic al SC Oțelul Galați a planificat deja perioada de pregătire pe care roș-alb-albaștrii o vor avea înainte de retur, una care va cuprinde atât partea de acumulări fizice, cât și cea de meciuri de verificare. Oțelarii vor întâlni în primul amical al anului formația de liga secundă, Gloria Buzău, iar după revenirea din cantonamentul de iarnă va mai susține o dublă cu CSM Rm. Sărat, formație din seria 2 care a evoluat deja de două ori în compania echipei noastre în campionat, Sporting Vaslui (L3) și Metalul Buzău (L3). Înainte de startul meicurilor oficiale, oțelarii vor mai avea un meci-școală, dar se ia în calcul și perfectarea unui nou meci de verificare.

Iată programul complet pe care îl va avea lotul Oțelului în perioada de pregătire:

18 ianuarie – reunirea lotului
19-20 ianuarie – vizita medicală
26 ianuarie – Gloria Buzău (L2) vs SC Oțelul Galați
29 ianuarie – 12 februarie – Cantonament Câmpulung Moldovenesc
17 februarie – CSM Rm. Sărat (L3) vs SC Oțelul Galați
20 februarie – SC Oțelul Galați vs CSM Rm. Sărat (L3)
24 februarie – SC Oțelul Galați vs Sporting Vaslui (L3)
27 februarie – SC Oțelul Galați vs Metalul Buzău (L3)
5 martie – Meci școală SC Oțelul Galați
13 martie – Meci oficial – Avântul Valea Mărului vs SC Oțelul Galați”, se arată într-un comunicat emis de site-ul oficial al gălățenilor, ASC Oțelul.

Petre Grigoraș: ”Sunt convins că returul ne va duce acolo unde ne dorim” 

Antrenorul Petre Grigoraș a vorbit pe seama obiectivelor din 2021. ”Principalul” ales de conducere să ducă echipa în Liga 2 este încrezător că SC Oțelul are toate șansele să își îndeplinească punctul marcat, date fiind investițiile care s-au făcut și programul de pregătire care debutează pe 18 ianuarie.

Sunt convins că returul ne va duce acolo unde ne dorim. Suntem în grafic și acest lucru ar trebui să ne dea tuturor încredere și să fim foarte atenți la ce vom face în iarnă. Nu trebuie să facem foarte multe schimbări, dar sigur vom avea nevoie de câțiva jucători pentru a ne întări pe câteva posturi.

Suntem în grafic și acest lucru ar trebui să ne dea tuturor încredere și să fim foarte atenți la ce vom face în iarnă. Vom avea reunirea la mijlocul lunii ianuarie, vom avea o perioadă lungă și de pregătire și de fortificare a echipei”, a declarat Petre Grigoraș.

SC Oțelul, la egalitate de puncte cu liderul Dacia Unirea Brăila în Seria 2 a Ligii a 3-a

SC Oțelul a strâns 22 de puncte în 10 meciuri, la egalitate cu Dacia Unirea Brăila, care are însă un golaveraj superior. Pe locul 3 în Seria 2 a Ligii a 3-a se clasează CSM Focșani, 18 puncte.

În prima etapă din 2021, SC Oțelul va evolua în deplasare contra locului 9, penultimul, Avântul Valea Mărului.

Foto: SC Oțelul Galați

https://liga2.prosport.ro/liga-3/bogdan-gavrila-are-planuri-mari-la-inceput-de-an-mijlocasul-vrea-sa-se-intoarca-in-liga-2-dar-nu-de-unul-singur-ci-cu-sc-otelul-nu-trebuie-sa-ne-uitam-in-urma-noastra-in-clasament-importa-19163504

https://liga2.prosport.ro/liga-3/sc-otelul-se-crede-superioara-adversarelor-din-seria-2-a-ligii-a-3-a-desi-termina-anul-pe-locul-2-cristian-munteanu-sunt-trei-cluburi-bune-dar-noi-suntem-cei-mai-buni-o-spun-chiar-daca-p-19163001

https://liga2.prosport.ro/liga-3/video-sc-otelul-pregateste-o-noua-campanie-importanta-de-transferuri-dupa-cea-din-vara-cristian-munteanu-sper-sa-ii-satisfacem-cerintele-antrenorului-petre-grigoras-19161887

 

 

Răzvan STÎNGĂ 14 Jan. 2021, 18:40 Liga 3
Pe aceeași temă