SC Oțelul se crede superioară adversarelor din Seria 2 a Ligii a 3-a, deși termină anul pe locul 2. Cristian Munteanu: ”Sunt trei cluburi bune, dar noi suntem cei mai buni. O spun chiar dacă pun presiune pe echipă și pe mine”

Răzvan STÎNGĂ 22 Dec. 2020, 19:22 Liga 3
SC Oțelul se crede superioară adversarelor din Seria 2 a Ligii a 3-a, deși termină anul pe locul 2. Cristian Munteanu: ”Sunt trei cluburi bune, dar noi suntem cei mai buni. O spun chiar dacă pun presiune pe echipă și pe mine”

SC Oțelul nu concepe să nu câștige bătăliile cu adversarele din Seria 2 a Ligii a 3-a și să meargă mai departe în play-off-ul de promovare pentru Liga 2. Cristian Munteanu, managerul general al clubului gălățean, este încrezător că formația sa este cea mai puternică din serie și că va termina pe primul loc la finalul celor 18 etape ale sezonului regular.

Cristian Munteanu, despre lupta din Seria 2: ”Sunt trei echipe bune, dar cea mai bună este Oțelul” 

Munteanu a precizat că echipele cele mai puternice ale Seriei 2, după SC Oțelul, sunt Dacia Unirea Brăila și CSM Focșani. În meciurile din turul campionatului, Galațiul a înregistrat cu cele două un egal (1-1 cu echipa din Focșani, în etapa a 4-a) și o înfrângere (2-3 cu formația din Brăila, în runda a 7-a).

”Foarte clar spun că este vorba de Brăila și Focșani. Suntem trei echipe pe două locuri. Brăila este o echipă care joacă de doi ani împreună, are doi ani împreună cu același antrenor. Aici vorbim de omogenitatea lotului, și un lot cu jucători care aduc plus valoare. Practic Brăila a marcat cele mai multe goluri dintre cele 100 de echipe din Liga a 3-a. La fel și Focșaniul care este la fel de omogenă, au doi ani cu același grup de jucători, un buget serios, fac parte din CSM

Sunt trei echipe bune, dar cea mai bună este Oțelul. Asta o spun chiar dacă pun presiune pe echipă și pe mine. Jucătorii trebuie să fie conștienți pentru că suntem cei mai buni din seria noastră și nu numai. Am îndrăzneala să spun că din toată zona de est a țării”, a spus Cristian Munteanu pentru Lider FM.

SC Oțelul are în componența lotului fotbalitși importați. În vară au fost aduși mai mulți jucători cu experiență, cu zeci de meciuri chiar la nivelul Ligii 1. Printre aceștia se numără Dan Popescu, Bogdan Gavrilă, Ionuț Neagu sau Cristian Sîrghi. Au fost anunțate și alte transferuri cu nume în această pauză de iarnă.

Trebuie să căutăm încă doi, trei jucători valoroși, care să aducă plus valoare echipei. Cu siguranță vor și pleca anumiți jucători, pentru că așa e fotbalul, așa e la toate echipele din lumea asta, pleacă și vin. Sper să îi satisfacem cerințele antrenorului Petre Grigoraș”, spunea Cristian Munteanu zilele trecute.

SC Oțelul, la egalitate de puncte cu liderul Dacia Unirea Brăila 

SC Oțelul a strâns 22 de puncte în 10 meciuri, la egalitate cu Dacia Unirea Brăila, care are însă un golaveraj superior. Pe locul 3 în Seria 2 a Ligii a 3-a se clasează CSM Focșani, 18 punte.

În prima etapă din 2021, SC Oțelul va evolua în deplasare contra locului 9, penultimul, Avântul Valea Mărului.

Foto: SC Oțelul Galați

https://liga2.prosport.ro/liga-3/video-analiza-duelului-dintre-steaua-si-fcsb-2-din-perspectiva-lui-daniel-oprita-nu-ne-temem-dar-trebuie-sa-luam-masuri-trebuie-sa-facem-echipa-buna-antrenorul-milita-19162919

https://liga2.prosport.ro/liga-3/transfer-important-la-dacia-unirea-braila-liderul-seriei-2-din-liga-3-s-a-intarit-cu-un-fotbalist-din-liga-2-care-sezonul-trecut-a-fost-capitanul-echipei-bine-ai-revenit-19162886

https://liga2.prosport.ro/liga-3/csm-focsani-primele-transferuri-in-incercarea-de-a-termina-pe-locurile-de-play-off-in-seria-2-din-liga-3-sorin-stratila-si-andu-moisi-se-alatura-echipei-19162841

 

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 22 Dec. 2020, 19:22 Liga 3
Pe aceeași temă