”Satelitul” Universităţii Craiova a făcut scor cu Pandurii Târgu Jiu, într-un amical disputat în Bănie

Cosmin STAICU 22 Feb. 2022, 10:39 Liga 3
”Satelitul” Universităţii Craiova a făcut scor cu Pandurii Târgu Jiu, într-un amical disputat în Bănie

Echipa satelit a Universităţii Craiova, ocupanta locului 8 în Seria a 6-a din Liga 3, s-a impus clar, în weekendul trecut, cu scorul de 4-1, în amicalul cu Pandurii Târgu Jiu, clasata pe locul 3 în Seria a 7-a a aceluiași campionat, disputat pe unul dintre terenului Complexului Sportiv ”Aripile”, din Bănie.

Golurile puştilor antrenaţi de Corneliu Papură au fost marcate de David Ciolacu, Eduard Domnu, Alberto Călin și Marian Danciu, în timp ce gorjenii au replicat prin Sean Aerts, din penalty.

U Craiova 2 a învins la scor Pandurii, într-un amical

La Universitatea Craiova 2, antrenorul Corneliu Papură a mizat pe: Alexandru Bunea – Claudiu Mocanu, Mario Nețoiu, George Bușu, Denis Benga – David Sala, Eduard Domnu, Daniel Croitoru – Alberto Călin, Bogdan Istrate, David Ciolacu. Au mai intrat: Constantin Olteanu, Dragoş Popa, Frederico Cîrpici, Marian Danciu, Robert Lăpădătescu și Antonio Miuțescu.

Antrenorul celor de la Pandurii Târgu Jiu, Mario Găman, a început cu: Cătălin Iovicin – David Savu, Jorgen Gomes, Alberto Suentley, Cătălin Afrim – Sean Aerts, Eric de Las Heras, Mihai Stancu – Robert Petre, Andrei Georgescu, Ovidiu Rasoveanu. În partea a doua a meciului au mai jucat: Alexandru Oprița – Cristian Moldovan, Horaţiu Peia, Peniel Obeng, Marian Habet, Claudiu Zăbulică, Leonard Bonculescu, Tudor Ciutacu şi Sebastian Popescu.

Craiova 2 are două victorii, o remiză și un eșec în meciurile test

Acesta a fost cel de-al patrulea joc de verificare al satelitului Universităţii Craiova din această iarnă, în precedentele fiind înregistrate următoarele rezultate: 1-2 cu Viitorul Șimian, la Severin, 2-0 cu Sporting Roșiori, la Roșiori, și 3-3 cu Vedița Colonești, la Craiova, în complexul ”Aripile”. În continuare, formaţia secundă a oltenilor va disputa o dublă amicală împotriva colegei de serie CSM Slatina, meciurile având loc miercuri, de la ora 13:00, tot în cadrul bazei ”Aripile”, apoi sâmbătă, de la ora 12:00, pe arena 1 Mai din Slatina.

”Satelitul” Universităţii Craiova şi-a schimbat stafful tehnic în iarna aceasta, Corneliu Papură şi Dragoş Bon fiind instalaţi în locul lui Alexandru Stoica, acesta preluând-o pe Gilortul Târgu Cărbuneşti.

Patru victorii și două eșecuri pentru Pandurii în amicale

Până la amicalul din Bănie, Pandurii Târgu Jiu susţinuse cinci jocuri de pregătire, obținând patru victorii: 3-0 cu Jiul Rovinari, 3-2 cu Minerul Costești, 2-0 cu Gilortul Târgu Cărbunești și 3-2 cu Petrolul Bustuchin, și a pierdut, scor 1-3, cu Viitorul Dăești. Elevii lui Mario Găman vor mai juca miercuri, la 12:00, la Dăești, cu Viitorul, și sâmbătă, de la ora 12:00, la Craiova, în complexul ”Aripile”, cu ACSO Filiași.

Cosmin STAICU 22 Feb. 2022, 10:39 Liga 3
Pe aceeași temă