Șase amicale pentru CSM 2007 Focșani

13 Jan. 2009, 16:25 Liga 3
Șase amicale pentru CSM 2007 Focșani

Tehnicianul CSM-ului 2007, Damian Băncilă a spus ieri, la reunirea lotului că este încrezător în echipa pe care o pregătește și nu a dat curs ofertei făcute de conducerea clubului FC Botoșani deoarece s-a atașat de fotbaliștii vrânceni.

 

„Am rămas la Focșani pentru jucători. Simt că împreună putem realiza o mare performanță. Vreau să începem anul la capacitate maximă. Cine nu este încrezător în forțele sale, poate pleca“, a spus Băncilă.

 

Tehnicianul a precizat că îl va testa în stagiul de la Cheia pe juniorul Săpunaru (15 ani). Pînă la ora primului joc oficial, programat pe 27 februarie, echipa-fanion a Focșaniului la fotbal, CSM 2007 va disputa șase partide de verificare.  Pînă în acest moment, a fost stabilit trei meciuri de pregătire. Pe 6 februarie, acasă cu Petrolul Berca, pe 10 februarie, la Focșani cu Cetatea Suceava și pe 14 februarie cu formația de Liga a doua, Dunărea Galați, la Focșani. Celelalte meciuri se vor disputa astfel: sîmbătă, 31 ianuarie, vineri, 6 februarie, marți, 10 februarie, marți, 17 februarie și vineri, 20 februarie. În prima etapă a returului Ligii a treia la fotbal, CSM 2007 Focșani va evolua pe terenul echipei Rarăul Cîmpulung Moldovenesc.

 

Pentru a întări linia mediană a formației sale, Băncilă vrea să aducă la echipă un mijlocaș de la colega de serie a CSM-ului, FC Bârlad.

 

„La fiecare meci pe care l-am jucat în prima parte a campionatului am remarcat cîte un jucător. De la Bârlad mi-a plăcut în mod special mijlocașul Sorin Ungurianu (24 ani), un jucător de picior stâng pe care îl cunosc de pe vremea în care am pregătit gruparea bârlădeană“, a spus antrenorul principal al CSM-ului. Ungureanu s-a prezentat ieri la primul antrenament al grupării de pe Milcov, transferul său la Focșani fiind ca și perfectat.

 

 

Articol scris de George Dumitru
 

13 Jan. 2009, 16:25 Liga 3
Pe aceeași temă