Sarabanda ratărilor

29 Mar. 2009, 15:37 Liga 3
Sarabanda ratărilor

Meciurile echipelor prahovene care au evoluat în Liga a III-a de fotbal au fost marcate de o adevarată sarabandă a ratărilor.

 

La Stejnic, Conpet Ploiești și Petrolistul Kaproni Boldești au încheiat la egalitate, 0-0, o partida în care Vali Iacob( Conpet) a trimis de doua ori balonul în barele porții adverse, iar Baciu, tot de la Conpet – a ratat o lovitură de la 11 metri.

 

La Filipești, AFC din localitate și Petrolul Videle au încheiat partida nedecis,1-1. Golul gazdelor a fost marcat de Marius Mihai, pentru oaspeți punctând Burghelea.

 

Cu puțină atenție la finalizare, prahovenii puteau obține toate cele trei puncte puse în joc, dar imprecizia în fața porții a fost cea care a privat echipa din Filipești de un succes meritat.

 

În fine, Tricolorul Breaza a ratat în prima repriza a meciului pe care l-a disputat în deplasare, la Tarlungeni, cat pentru trei partide.

 

Abia în al treilea minut al prelungirilor, Marinescu a punctat decisiv și a adus trei puncte esențiale pentru gruparea din Breaza în cursa pentru promovarea în al doilea eșalon fotbalistic al țării.

 

Cu victorii pe linie în retur, Tricolorul arată că are forța necesara pentru a face pasul spre Liga a II-a, în ciuda celor de la Victoria Brănești, grupare care a motivat și ieri adversara prahovenilor.
 

 

Sursa : www.ziarulprahova.ro

 

29 Mar. 2009, 15:37 Liga 3
Pe aceeași temă