OFICIAL | Romeo Surdu, anunțat ca noul antrenor al echipei Olimpic Cetate Râșnov. Cum și-a început fostul atacant noua meserie

Adi MARICA 24 Sep. 2020, 11:35 Liga 3
OFICIAL | Romeo Surdu, anunțat ca noul antrenor al echipei Olimpic Cetate Râșnov. Cum și-a început fostul atacant noua meserie

Romeo Surdu (36 de ani) a condus, miercuri, primul antrenament la Olimpic Cetate Râșnov. Fostul internațional a fost prezentat jucătorilor de către șefii clubului brașovean drept noul antrenor al echipei, în locul demisului Florin Dîrvăreanu.

Surdu și-a început efectiv activitatea de antrenor mai întâi cu o ședință cu jucătorii în vestiar, după care a urmat un antrenament de aproape o oră și jumătate, scrie Monitorul Expres.

Ședința de pregătire a fost pe placul jucătorilor, chiar dacă antrenamentul a fost unul intens, în care s-a lucrat mult la posesie și finalizare.

Dîrvăreanu încă n-a reziliat contractul cu Râșnov, însă echipa îl prezintă ca nou antrnor pe Romeo Surdu

Pentru că clubul râșnovean încă nu a reziliat contractul lui Florin Dîrvăreanu, Surdu nu poate fi încă, în acte, antrenorul echipei. Dîrvăreanu a fost prezent la Râșnov înaintea ședinței de pregătire și urmează să discute astăzi cu cei din conducerea clubului.

Cu toate aceste, echipa din Râșnov l-a anunțat oficial ca nou antrenor pe Romeo Surdu:

”Achiziție de excepție la CS Olimpic Cetate Râșnov. Fostul internațional, Romeo Surdu, a semnat cu echipa râșnoveană!
Romeo Surdu este noul antrenor al echipei din Liga III-a de fotbal CS Olimpic Cetate Râșnov.
Râșnoveanul,Romeo Surdu, a jucat la FC Brașov, Steaua București, Rapid București și CFR Cluj.
Născut la Râșnov, Romeo Surdu, are 36 de ani, a jucat și la echipa națională de fotbal. Aici a debutat în 2009, într-un meci amical împotriva Ungariei.
Primul meci al lui Romeo Surdu pe banca echipei noastre va avea loc sâmbătă, 26 Septembrie de la ora 17:00, pe teren propriu contra echipei KSE Târgu Secuiesc.
Bine ai venit și mult succes Romeo Surdu!”

Surdu (36 de ani) este născut la Râșnov și a evoluat ultima dată la SR Brașov, în Liga 3, după ce în ediția 2018/2019 a Ligii 2 a avut 10 apariții la Farul. În cariera sa, Surdu a jucat pentru FC Brașov, CFR Cluj, Steaua, Rapid, Apollon Limassol (Cipru), Milsami Orhei (Republica Moldova) sau ASA Târgu Mureș.

În etapa a treia a Ligii 3, Olimpic Cetate Râșnov joacă pe teren propriu, sâmbătă, de la ora 17:00, cu KSE Târgu Secuiesc.

Olimpic Cetate Râșnov a început noul sezon cu două eșecuri în campionat, 1-2 acasă cu SR Brașov și 1-2 la Kids Tâmpa Brașov, iar în turul 1 al Cupei României a pierdut cu 1-0 jocul cu Olimpic Zărneşti.

https://liga2.prosport.ro/liga-3/romeo-surdu-favorit-sa-preia-o-echipa-din-liga-3-care-a-inceput-cu-stangul-noul-sezon-si-tocmai-si-a-demis-antrenorul-19149236

Adi MARICA 24 Sep. 2020, 11:35 Liga 3
Pe aceeași temă