Șoimii au fost „virusați”

02 Sep. 2012, 16:04 Rezultate
Șoimii au fost

Șoimii din Pâncota au aterizat violent vineri seara, când au primit vizita „virușilor verzi”. Deși au zburat peste nume mari precum UTA și Poli Timișoara, pe care le-au învins în această vară, Șoimii nu au rezistat opoziției venite din partea unei colege de serie, Sănătatea Cluj.

Victoria din Cupă cu Timișoara din această săptămână le-a tăiat aripile celor de la Șoimii Pâncota, care au pierdut pe teren propriu, scor 1-0, în prima etapă. Sănătatea Cluj a fost zidul de care s-au lovit, într-un final, prădătorii din județul Arad.

Partida a fost decisă în favoarea clujenilor de către Hoca, în minutul 82, după ce, în prealabil, băieții conduși din teren de fostul ceferist Casian Miclăuș au avut și un gol anulat. În final, mijlocașul a decis partida cu un gol dat cu capul după o centrare venită de pe partea stângă, iar „virușii” promit să declanșeze o nouă epidemie.

Șoimii: Irimia – Huțanu, Lengyel, Lung, Ruja – Uibariu (83 Filimon), Pavel, Mitu (46 Mihai), Leucuța – Bulzan – Burian (60 Cozea).

Sănătatea: Cîrlan – Crețu, Sos, Sărmășan, Bucur – Miclăuș, Hoca (83 Mariș), Ghiorma (90 Văidean), Simioanca – P. Rus, Ceaca.

Articol scris de Mihai CINPOERU

02 Sep. 2012, 16:04 Rezultate
Pe aceeași temă