Reunirea cu 31 de jucători

07 Jul. 2009, 10:53 Liga 3
Reunirea** cu 31 de jucători

Echipa de fotbal FC Panciu s-a reunit la Stadionul Orășenesc sub comanda antrenorilor Ionică Serea și Dănuț Bolocan. La sedința de pregătire de ieri au participat, alaturi de 31 de jucători, și președintele Florin Stoica, vicepreședintele Mihai Popescu și directorul sportiv, Marian Dorobanțu. După o sedință scurtă desfășurată în vestiar, fotbaliștii au trecut „la treabă” și timp de 60 de minute au tras din greu la primul antrenament din această perioadă.

 

Noutățile din lot sînt: Cristi Gurguiatu (liber de contract), Ionuț Constantinescu (legitimat ultima oară la CSM Focșani), juniorii Căpățînă și Văsîi (de la Flacăra Urechești), doi jucători de la FCM Adjud, Petrea și Ionescu, Florin Ciobotaru (de la Unirea Bolotești), Răzvan Crăciun (focșănean care a jucat la Oțelul II Ga lați) și Alexandru Gheorghe (Sporting Tecuci). Din lotul păncenilor nu mai fac parte Mihai Bălănescu, Bogdan Mocanu, Leontin Chiorpec și Cătălin Voinea.

 

„Sînt mai mulți jucători în probe. Cei care vor confirma, vor fi păstrați în lot și vor merge în cantonament la Frasin. Totul depinde numai de deciziile antrenorilor”, a declarat Florin Stoica, președintele formației vrîncene.

 

Păncenii vor pleca în pe 16 iulie în cantonament la Frasin, timp de 10 zile. Pe durata șederii în statțunea suceveană, echipa FC Panciu va susține și cîteva partide de verificare în compania unor adversari din zonă.
 

 

Articol scris de George DUMITRU
 

07 Jul. 2009, 10:53 Liga 3
Pe aceeași temă