Răzvan Tunaru a plecat de la Muscelul

15 May. 2009, 14:25 Liga 3
Răzvan Tunaru a plecat de la Muscelul

Răzvan Tunaru a renunțat la colaborarea cu clubul de ligă a treia CS Muscelul Cîmpulung, reziliindu-și, de la 1 mai, contractul.  Motivele acestei renunțări sunt legate strict de activitatea sportivă, Răzvan Tunaru (foto) fiind dezamăgit de rezultate obținute de echipă, într-un moment în care se dorea promovarea în liga a doua.


„Am reziliat contractul cu Muscelul, la cererea mea. Sunt nemulțumit de rezultatele obținute. Eu sunt obișnuit cu performanța… M-am dus acolo cu gândul de a încerca promovarea, dar am ratat-o încă din etapa a doua. Nu pot spune că îmi aparține vina acestor rezultate, dar nici nu pot să le arunc în cârca cuiva. Fiind persoană de caracter, nu arunc cu noroi în nimeni și nu vreau să scot vinovați în acest eșec. Va urma o perioadă de odihnă acum. Este posibil chiar să renunț la activitatea fotbalistică și să trec în domeniul afacerilor, dar dacă voi fi solicitat de vreun club, poate mă voi mai gândi“, a declarat Răzvan Tunaru.

 

– Tunaru se află din 1993 în funcții de conducere în fotbal, avînd atunci 27 de ani și fiind numit vicepreședinte la clubul Dacia Pitești, ocupîndu-se de problemele fotbalistice.
-Din 1996 a trecut la  FC Argeș, vicepreședinte pe probleme tehnice, răspunzînd de toate loturile, de la juniori la seniori.

– În 2000 a devenit președinte executiv la FC Argeș pentru o scurtă perioadă, imediat după ce Automobile Dacia a renunțat să mai susțină financiar echipa.
– Tunaru a mai fost director sportiv la Dacia Mioveni și pînă acum președinte la Muscelul Cîmpulung.
– În tot acest timp, performanțele avute au fost unele notabile, mergînd de la promovarea Daciei Pitești în divizia B, promovarea Daciei Mioveni din liga a III-a în liga a II-a și apoi în Liga I, pînă la calificarea lui FC Argeș, în sezonul 98-99, în Cupa UEFA.
 

 

Sursa: Curierul Zilei
 

15 May. 2009, 14:25 Liga 3
Pe aceeași temă