Gloria Bistrița Năsăud, achiziții de parcă se pregătește de debutul în Liga 2. Echipa din Liga 3 și-a mai luat un portar cu experiență, acum de la Dinamo

Andrei PASCU 28 Aug. 2024, 14:22 Liga 3
Gloria Bistrița Năsăud, achiziții de parcă se pregătește de debutul în Liga 2. Echipa din Liga 3 și-a mai luat un portar cu experiență, acum de la Dinamo

Gloria Bistrița Năsăud a dat restart în această vară. Și-a numit un nou antrenor, pe Cristian Pustai, a și luat startul în noul sezon, în Cupa României, dar încă mai face achiziții pentru stagiunea 2024/ 2025.

Formația din Bistrița Năsăud a reușit să aducă un portar din SuperLiga României, pe Răzvan Began (28 de ani), care ultima dată s-a aflat sub contract cu Dinamo. Activă pe pagina de Facebook, Gloria Bistrița Năsăud nu a anunțat, totuși, aducerea lui Began.

Pe site-ul de socializare, clubul sportiv transmite informații despre toate secțiile Gloriei, dar nu a considerat interesantă sau importantă venirea lui Răzvan Began. Mutarea a fost anunțată, însă, de Dinamo.

Răzvan Began a semnat cu Gloria Bistrița Năsăud. Se întoarce în ligile inferioare

Portar la Dunărea Călărași (foto principal și foto articol) până în vara lui 2021, Began a făcut la acel moment un pas important în carieră și a semnat în Liga 1. El s-a înțeles cu Sepsi OSK la acea vreme, dar după două sezoane a ajuns la FC Botoșani, pentru ca în vara anului trecut să fie acontat de Dinamo. Așadar, trei ani petrecuți de portar la formații din prima divizie, dar acum s-a întors în ligile inferioare.

În timpul petrecut în primul eșalon, Began a bifat doar 11 meciuri pentru Sepsi OSK, încasând 13 goluri și închizând poarta definitiv într-o partidă, iar pentru FC Botoșani a prins doar un meci. Pentru Dinamo nu a apucat să debuteze în întâlnirile oficiale, iar acum a ajuns în Liga 3, la Gloria Bistrița Năsăud, echipă care va evolua în noul sezon de Liga 3 în Seria 7.

Răzvan Began, fără meci oficial sezonul trecut

Înainte să ajungă la Dunărea Călărași, Răzvan Began a mai trecut pe la echipe precum Daco-Getica, ACS Poli, FC Hermannstadt, Foresta Suceava, Luceafărul Oradea sau Farul.

Mulțumim, Răzvan BEGAN!

Cluburile Dinamo 1948 București și CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud au ajuns la un acord privind transferul definitiv al portarului Răzvan Began.

Sosit în vara trecută la Dinamo, Răzvan va continua acest sezon competițional în liga a III-a.

Succes în carieră, Răzvan Began!”, a transmis Dinamo, pentru că Gloria Bistrița Năsăud nu a considerat important anunțul aducerii portarului și nu le-a comunicat informația fanilor.

Gloria Bistrița Năsăud, achiziții de Liga 2, nu de Liga 3

Gloria Bistrița Năsăud a făcut mutări foarte puternice în această vară, astfel că o altă ratare a promovării în Liga 2, în urma stagiunii 2024/ 2025 de Liga 3, ar fi, din nou, bani mulți ”aruncați pe fereastră”.

Azdren Llullaku (atacant, 36 de ani, ex ACSM Ceahlăul), Alexandru Buziuc (atacant, 30 de ani, ex ACSM Ceahlăul), Andrei Blejdea (extremă, 28 de ani, ex PontDonnaz Hone Arnad Evancon – Italia), Raul Avram (portar, 31 de ani, ex CSM Deva), Valentin Alexandru (atacant, 32 de ani, ex CSM Slatina) sau Marius Chindriș (mijlocaș, 33 de ani, ex Corvinul Hunedoara) se numără printre numele importante ajunse sub comanda lui Cristian Pustai în această vară.

Numai că, un obiectiv a fost ratat prematur și neașteptat de Gloria Bistrița Năsăud. În ciuda investițiilor, a comis-o și a fost eliminată din Cupa României de o formație cu un buget mult mai mic decât ea, de Sănătatea Cluj.

Bitrițenii, out din Cupa României deja

Bistrițenii au cedat la scor în fața clujenilor, 1-4 în turul 3 al competiției, pe teren advers, după ce au condus! Sănătatea este, însă, o surpriză a sezonului de Cupa României, pentru că marți, 27 august, s-a calificat în grupe, trecând de o formație de Liga 2, de AFC Câmpulung Muscel, scor 2-1.

Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures)Dinamo

Andrei PASCU 28 Aug. 2024, 14:22 Liga 3
Pe aceeași temă