Trei jucători străini, testați de o formație din Liga 3! Vrea să evite retrogradarea și a adus în probe un francez, un olandez și un sloven

Răzvan STÎNGĂ 19 Jan. 2023, 14:24 Liga 3
Trei jucători străini, testați de o formație din Liga 3! Vrea să evite retrogradarea și a adus în probe un francez, un olandez și un sloven

Rapid Brodoc, penultima clasată în Seria 1 din Liga 3, una dintre echipele cu cel mai slab parcurs din cele 10 serii, a făcut multe schimbări de lot în această pauză de iarnă, pentru a reuși să evite retrogradarea în Liga 4.

Rapid Brodoc, schimbări majore de lot înainte de reluarea Seriei 10 din Liga 3

Rapid Brodoc a renunțat la 10 jucători, aproximativ jumătate de lot în actuala pauză de transferuri, iar acum formația din Vaslui a și adus jucători noi, cu care speră să evite revenirea în Liga 4. Antrenorul principal Romică Dorin a reluat pregătirile, iar la prima ședință au fost prezenți atât jucători aduși în probe, cât și mutări definitive.

Trei străini au fost prezenți la prima ședință de pregătire, fundașul central francez Terry Desrues (21 de ani, ex FC Chambly B – Franța, foto articol), fundașul central olandez Kaleb Kakifuki și mijlocașul sloven Matic Sever. Ei vor fi testați și Romică Dorin va decide ulterior dacă merită să fie păstrați în lot.

Rapid Brodoc, 10 achiziții definitive!

Achizițiile definitive făcute de Rapid Brodoc sunt Carlos Mocan (ex Rapid sau CSM Ceahlăul), David Diaconu, Cristian Turcu și Cosmin Dragomir (ex Comstar Vaslui), Dragoș Frunză, Daniel Bernevic (ex Vitis Șuletea), Marius Mocanu (ex fosta Academica Clinceni), Robert Amariei (ex Minerul Ocna Dej), Eduard Hordilă (ex CSM Vaslui) și George Hliban (ex Atletic Club Bârlad).

Rapid Brodoc a reluat pregătirile încă de luni, 16 ianuarie, iar Romică Dorin a conturat și meciurile amicale până la prima confruntare oficială din Liga 3. Cinci teste vor avea loc, iar printre adversare se numără Aerostar Bacău și Foresta Suceava.

De luni, 16 ianuarie, ne întoarcem la treabă! Cu un antrenor nou, Romică Dorin, și cu un lot, care va cuprinde mai multe noutăți, privim către partea a doua de campionat, cu speranța că ne vom atinge obiectivul, menținerea în Liga 3.

Până pe 11 martie când sa va relua campionatul, echipa noastră are perfectate cinci partide amicale, din care trei sunt în luna ianuarie.

Startul va fi dat joi, 19 ianuarie, când vom întâlni ocupanta locului secund în Liga 4, Comstar Vaslui”, a anunțat formația din Liga 3 înainte de reluarea pregătirilor.

Rapid Brodoc, penultima în Seria 1 a Ligii 3

Rapid Brodoc e pe locul 9 din 10 echipe în Seria 1 din Liga 3, cu 10 puncte, la patru puncte peste ultima clasată, FK Miercurea Ciuc 2. În ultima rundă din 2022, Rapid Brodoc a cedat cu scorul de 1-5 pe terenul formației Viitorul Darabani, locul 8, cu 12 puncte.

În 15 partide din Liga 3, Rapid Brodoc a adunat trei victorii, un egal și 11 înfrângeri și are cea mai slabă apărare din serie, cu 38 de goluri încasate. În același timp, a marcat de 17 ori.

Liderul seriei este Foresta Suceava, cu 38 de puncte, urmată de Bucovina Rădăuți, cu 29 de puncte, și CSM Bacău, tot cu 29 de puncte.

Foto: Rapid Brodoc

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 19 Jan. 2023, 14:24 Liga 3
Pe aceeași temă